Hoş gördük deniz'im dişliler ile aran nasıl İsa sende iyisin inşallah:thumb: Aslında niyetim bu gün iş çıkışı o yerde yemli takılmaktıreeling Malum okullar tatile girdi,bir de kızımız takdir ile gelince balık işi ikinci plana kaldı Bu gün ve yarın kızımıza yoğunlaştık artık :thumb:
Maşallah yeğenimiz haketmiş güzel bir hediyeyi, takdirini takdir ediyor yanaklarından öpüyoruz yeğenimizin, zekasıyla tıpkı babasına çekmiş zahar:thumb:
hadi bee yanmda benim var abi 250 grmlk yetermi en son kartal abi ye dokundum 2 palamut çeki denize dokunsam maazallah balk brakmaz
Seninle çok uğraştıklarından alamıyorlar, ben hep söylüyorum, mübarek insanlarla fazla uğraşılmaz:thumb:
Sabri iyisin inşallah:thumb: Zekası annesine çekmiş maalesef isa hihi hihi Vay çakal sabri vayy:laughing: :laughing: Sağolasın deniz:thumb:
Teşekkür ederim İsa abim, daha güzelleri sana rasgelsin inşallah Abi bugünkü avla ilgili genele raporu Berkan abinin açmasını rica ettik dönüş yolunda, o da sağolsun kırmadı bizi raporu paylaştı :thumb: Denzi abi ve Sabri abi çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizlere rastgelsin inşallah :thumb: