Ersin kardeşim tebrikler avlarınız daim olsun ama kraçe falan katletmişsiniz bunuda ana sayfaya konu açmışsınız millet topa tutar sizi valla :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Arkadaşlarım ellerim titriyor artıkın(ihtiyarlıktan) iyi dileklerini sunan herkese sonsuz teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun.Yarınkilere rastgele Sizlere saygı duyuyorum
Biz ne yaptığımızı biyoruz.Nice toplar bize sivrisinek saz. Anladın sen onu? Sevgiler cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr
Ali, Mustafa Abi ile mekandayız kısmetse.. Hayırlı geceler Erkan Abi.. Estf.. Hafta içi çok ekmek yersin sen orda.. Sağol Ersin Abi..
Abi sanırım aramızda yeni olduğun için aramızdaki muhabbetleri bilmiyorsun. Benim burada birşey anlamam gerekmiyor ortaya yazarsın herkes anlar. Onlar benim kardeşim ben onlara şaka yapıyorum sen ne yazıyorsun.
Eyvallah Ali abi, biz göz kararı alıkoyabileceklerimizi kovaya göndermeye çalıştık, emin ol en az orda görünen balıklar kadarda geri salmışızdırki merada bulunan hemen herkes aynı şeyi yaptı zaten... Kraça katletmek isteseydik köprüye giderdik ve her geleni kovaya gönderirdik... Konu açıldı ve millet topa tutmak yerine tebriklerini iletti... Tabi herkesin kendi görüşü herkes herşeyi beğenecek diye bir kaide de yok... Sende kendi fikrini beyan etmişsin teşekkür ederim.. Daha iyileri sana rastgelsin, güzel raporunu paylaş tebrik edelim abi
Ersin abi, Ali aralarındaki samimiyete istinaden takıldı yoksa kötü niyetle söylenmiş bir şey değil, uzatılacak bir mesele yok yani:thumb:
:laughing: :laughing: Ersinim şaka yapıyorum kardeşim. Anlamışsındır umarım. Yanlız Ersin abi ile muhabbetim bile olmamasına rağmen yazdığı yazı zoruma gitti. Siz şakayı anlarsınız ancak ben başkalarına anlatmak zorunda değilim.
Cümleten Selamun Aleyküm tekrardan. Yarın sabah bende aranızda olamayacağımsanki bir şey eksik hayatımda
Fatih ve Ersin kardeşlerimi tebrik ederim güzel bir av yapmışlar bugün :thumb: Ama Ersin o Sinop tavasının görüntüsü gece gece miğdemde guruldamalara neden oldu haberin olsun