Küçük minik'mi geldi sabri gerçi minik lakabına kızıyordu adaşım orjinal minik geldi lakabı kaldı yine minik galiba
huseyin abi sen geldin ya sahibi geldiyse bizim ismimiz huseyin usta kalsin istedim...artik minik demzler bana sen burdayken
Şimdi geldim Cem Yılmaz show'dan, gerçekten gülmekten midem ve yanaklarım ağrıdı Aslında tam bizim grupla gidilecek bir aktivasyon :thumb: Merhaba Mehmet üstadım, Aykut benimle başedemediğinden her fırsatta bana salvo yapmaya çalışır ama elimde ona ait öyle bir ses kaydı var ki, artık gıkını bile çıkaramaz
Seninle tanıştığımızda ısrarla minik Hüseyin sen misin diye sorduğumu hatırlıyorsun değil mi Hüseyin, ama yaşın tutmamıştı Minik abim tekrar hoşgeldin aramıza, bazen minik olarak yazarsak bir sorun olur mu acaba
ne yapalım be kardes nerelerdesin sen neler yapyon nerde bizim levrekler evet abi evet biraz kızıyor ama pek ses etmiyor ünvanlar değişsede etiket yapıştı bir kere çıkmaz abi ben karştırmamak için bundan sonra nick ile hitap ederim sizlere hg abi frigo aldınmı abi
Abi bende çok gitmek istiyorum Cem Yılmaz a ama bizim paşanın biraz daha büyümesi lazım o zamana kadar da gösterimden kalkar artık evde cd den izleyeceğiz
Almaz olurmuyum hiç, her sinemaya gittiğimizde en büyük ritüelimiz frigo yemektir Senide sordum frigo satan çocuğa, bugün Cengiz abim izinli dedihihi Ayrıca Cem Yılmaz yönlendirmesi için teşekkürler Cengizim gülmekten öldüm:thumb:
şükürler olsun başa çıkamayacagm kimse yoktur da bazılarına yapamıyorum işte o bazılarından bazısıda sensin abi:laughing: :laughing: :laughing:
Cümlete Selâmün Aleyküm, herkes iyi ve sıhhati afiyettedir inşallah.... Karlı ibir İstanbul akşamı yaşıyorsunuz sanırım... Herkese Sevgi ve Selâmlarımla... :wave:
aleykumselam abicim hg azıcık yagdı kar ama ılerleyen saatlerde yagacak gibi nasılsın yaramazlık yok dimimrsparkle mrsparkle
Bir şey değil abicim ne demek yanında olamasam da ben seni bir şekil de güldürürüm böyle arkadaşlara yönlendiririm Abi yer göstericiye de Sabri yi sorsaydın özlemiştir
Eyvallah kardeşim, önceden haber verseydin sorardım elbet, onunla ilgili de anısı var galiba ama burdan yazma sen yinede
Nasıl biliyorsan öyleyiz idare ediyoruz işte...! Selâmlar... Bilmukabele... mrsparkle mrsparkle :wave: