Allahın trakyalısı sen Sabriye uy bakalım, aranıza karbon kağıdı koyacağım sizin Daha ne kararı, tabiki Cem yılmaz, suare'ye gideriz hafta içi Tebrikler üstad, elerine sağlık, balıklar süpermiş:thumb: Sen şimdi bu balıkları beğenmiyormusun yani
Mehmet Abi tebrikler.. Balıklar iyi be Abi Bereket versin.. Cihan ben her yere gelirim gelmesine de şu balık işi komple bitsin, öyle yapalım ne yapacaksak.. Zaten birkaç hafta daha gider ya da gitmez..
Talep topluyoruz Deniz, kesin birşey yok. Çoğunluğa uyarız. Hem bu iş akşam mesai sonrası yapılacak, haftasonu değil.
Film zaten 2,5 saat sürüyor. Ağlamak istiyorum...:rockon: :rockon: Malesef hafta içi ve yemli bu havalarda olmaz kiidk idk Ben üç kere daha seyredebilirim:thumb: Aleyküm selam Deniz hoşgeldin Ne çok seveni varmış mübarek insanın
mehmet abi ellerine sağlık daha iyileri rast gelsin inşallah bu arada isa abi rahatsızlanmış geçmiş olsun isa abi
:laughing: :laughing: :laughing: O Şakir değilmiydi yahihi Hafta içi akşam, grup ne diyorsa o, oyunbazanlık yok
Mehmet abi maşallah güzel av olmuş, tebrikler Ben ekibe uyarım:thumb: Abi en kısa sürede muhteşem dönüşünü bekliyorum sen olmadan kim maşalllaaaaaaahhh diyecek