A.selam başkanım hoşgeldiniz hayırlı akşamlar ve geçmiş olsun Ben böyle sayfa açanlara ve kuranlara başkanım diye hitap ederim bir mahsuru varmıdır yoktur heralde teşekkür ederim başkanım Evet başkanım aynen oyle oldu geçmişi okursanız aynısını yazdım bir indim pir indim diye haydi sustur bakalım şinçipişman olduysan hemen giderim bak tepe yakın Valla başkanım tüfekten bir açıldı mevzu taaa buralara kadar geldi nerden actıysam iyide oldu kara kuvvetlerini kurduk hayırlısıyla ergenekondan alınmıyalımda burda Bu gidişle tüfeği satmaktan vazgeçicem başkanım baksana herkes almayı düşünüyor,bende satmayı karar verirsem tüfek senin bunu bil başkanım Başkanım devamlı oluyormu miğde ağrınız endeskopi yaptırdınızmı miğde ağrısının herşeyde olduğu gibi baş düşmanı stress
Hoşbulduk abi, geçmiş olsun miğden henüz iyileşmemiş galiba Abi başta sen olmak üzere üstadlarımızdan öğrendiklerimi uyguladım balıklarında canı acemi oltası çekmiş biraz ondan bana biraz sık geldiler ziyarete Abi bu haftaya bir organizasyon yapalım senin miğden düzelsin bizlerde hoş sohbetinden istifade edelim inşallah
Yok yok senin kızgınlığın geçmemiş, kuyruk tarafında biraz daha kalmış İstesende gidemezsin, balık avı dostları çok fena alışkanlık ve bağımlılık yapar. Allah muhabbetimizi hiçbir zaman eksik etmesin abi:thumb: Mide ile ilgili teşhisin doğru, bir türlü yıllardır şu endoskobiyi yaptıramadığım gibi bununla ilgili doktora bile hiç görünmedimidk Teşekkürler Levent, sana tavsiyem fazla mütevazi olma insanlar gerçek zannedebilirler Dostlar yemek molası:hungry:
sizin zamanınızda varmydı abi onlar bence sen kırıkkale falan kullanmışsındır yanlş olmasın yaş dan dolayı :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing::laughing: :laughing: :laughing::laughing: :laughing: :laughing::laughing: :laughing: :laughing::laughing: :laughing: :laughing:
Afiyet olsun abicim ne demek ama bide yeseydin daha iyi olacaktı Artık daha sık uğrarsın komşu sayılırsın
Tamam şimdi hatırladım, avatarda göremeyince unutmuşum.Bir dahaki avlarımıza iştirak ederseniz yüzyüze tanışma imkanımızda olur Atilay bey:thumb: Seni askere almamışlar mıydı Sabrican, ben tecilli 6 sene sonra falan gittiğime göre yaklaşık aynı dönemlerde askerlik yapmışızdır
Yok abicim karıştırmıyorum onları bir birine 2 tip bomba atar takılıyor g3 e biri t40 diğerinin ismini hatırlayamadım. El kundağını çıkartıp onun yerine takıyorduk. Roket atar bizim timde vardı onuda kullanmışlığım vardı
Geç kaldın, ben açıklamayı yapmıştım zaten Bende Çekmeköyde A.S Cengizim, mide rahatsızlığım yıllardır yaşadığım bir sorun, belirli zamanlarda sıkıştırıyor, ondan sonra uzun zaman ses çıkmıyor.