vaaayyyyy abi sende benim ferhaım işini bilir diyorsun yani işini halletti ya tamam uğraşma abi sana 2000 lira borç var dese görürdüm seni ali hg nasılsın
Ferhat ne fiat hakkında bir bilgim nede tüfek hakkında hiç araştırmadım bir hevesle almıştım bir araştıralım bakalım ona göre söylerim,satarken ruhsatlı birine satmak lazım heralde başımıza iş gelmesin diye
Ferhatım eş dost burada. Ben bu yaz başlayacağım kara avlarına inşallah. Nisanda falan tüfeklere bakmaya başlarız artık. Sabri hb.
Sus fazla karıştırma sabri yatarken bayıldım zaten 1.500 duyunca sonraki msj'da kendime geldim en kotü vergi dairesine tüfeği verirdim ben avlanmadım siz avlanın :thumb: Tavsiye etmem en güzel av balık avı ferhat kızacak bu lafıma Bulaşmaa balk avına devam
Abi seni zaten ekibe aldık darısı kalanların basına Abi ne zaman alıyoruz onu soyle:thumb: Seneye iyi bi ekip daha oldu desenize sezon acılana kadar 3 - 5 sefer poligon yaptıkmı sezona hazırsınız :laughing:
Tüfeği vergi dairesine sadece hibe edebilirsin abi maddi bir degeri yok Abi sana tüm samimiyetimle diyorumki bir defa sadece seni ördek avına götüreyim iddia ediyorum daha bırakmazsın yakamı :laughing:
Sabri sizler bu gidişle sattırmıycaksınız bana tüfeği hep beraber kara avına merak sarıcaz galiba bu gidişle ferhat'ta takılıcaz
ah be minik abi öyle bitse keşke öde borçları ondan sonra hibe edersin diyor devlet yoksa kabul etmiyor kanun değişmedi ise (zamanında büyük bi şekilde canımız sağlam yandı) daha eklemeler olur bence
Bu gidişle isa başkandan fırça yiyicem bir geldi pir geldi diye minik BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI oldu KARA AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI diyecek tüm fırçaları ben üstlenirim sizler merak etmeyin gençler
Yapma ya ruhsat kaça mal oluyor şimdi en yakın av yeri nerelerde var buralarda benim bildiğim bizim otarafta ipsala, ömerli serbestmi,hibemi çok zorr Varmıydı sendede sabri başından olay geçtiğine göre vardı
yoktu abi başka bir olayda geçti başmızdan babam arabasını arkadaşına satmıştı ama model olarak eski olduğundan gerçekten komik bir rakama adam üstüne almadı aracı alkollü ehliyetsiz ve bilimum evrak eksik yanındada memurlarla bişeyler olmuş tartşma gibi ne olduğunu bilmiyoruz tam arabaya hem ceza hem otopark vs üst üste bi ceza geldi adamda banane dedi borçalar ödenip zor kurtulduk anca öyle hibe oldu devlete Allah kimsenin başına vermesin
Gerçekten üzücü bir olay yaşanmış sabri YÜCERABBİM tekrarını göstermez inşallah,birde bu vatandaş baba'nın arkadaşı yani malesef insanlar yaşadıkça bu tür olaylardan ders almış oluyoruz,demekki kim olursa olsun arabada olsun benim gibi tüfektede olsun vs. vs.ruhsatı devretmek gerekiyormuş Dediğin gibi RABBİM kimsenin başına vermesin bu tip insanlarıda islah etsin..