sana füze lazım o kesmez bence amin Allah kimsenin başına vermesin abi dediğin gibi alım satım vs ne varsa böyle işlerde devretmek veyahut devralmak gerekiyor abi
Abi ben askerde g3 ü hatim ettim ondan alıcam altınada bomba atar taktık mı ördeklerin benden çekeceği var demektir
Cengiz G3le MG 3 karıştırmıyorsun dimi birkerem1. G3 ün altına bomba atar takılmaz 2.alev gizleyen cıkarılır onun yerine bomba atar takılır 3.demekki sen G3ü hatim etmemişsin 4.ördekleri onunla vurursan pişirmeye gerek kalmaz zaten 5.bizden sonra G3ler degişmişse bilemem yeni modellerin altına takılıyordur belki 6.askerde ben roket atarcıydım ve karar verdim sana roketatar alıcam 7.hepsi bukadar
ağbi zamane g3 bunlar bomba atarıda var keskin nişancı dürbünlüsüde var ama ördek avında kullanılanı da hiççç görmedim vesselam :laughing: :laughing:
selamün aleyküm arkadaşlar hünüz sizlerle malüm avlakta tanışma fırsatına nail olamadım. 27 ocak pazar günü sabah 08: 30çubuklu petrol ofisinnin orada ava başladık niyet istavritti bişey alamadık ordan çakal burnu na geçtik orada aşırı rüzgar ve soğuktan duramadık fazla bizde kandilli iskelesinin oraya şöyle bir bakalım dedik gittiğimizde gözlerimize inanamadık ordaki oltacı arkadaşlar hiç boş çekmiyorlardı sarıkanat ve çenikoplar kovalarda amaca oğlu hadi bizde atalım baksana adamlara ama ben donmuş bir vaziyette olduğumdan ve hafif girip başlangıcını hissettiğim den haftaya geliriz diye zor ikna ettim. Bu meraya giden varmı aranızda kandillide bir organizasyon olurmu haftaya veya daha sonra saygılar
Selamun aleyküm dostlar, cümleten hayırlı akşamlar Maşallah bugün ne muhabbet dönüş buralarda Bugün işten biraz erken ayrılmak zorunda kaldım, bir haftadır şu klasik mide ağrım geçmedi malesefidk Hüseyin abim, tepeden in aşağı dedik, bir girdin pir girdin, maşallah bunca yıldır yazmadığının acısını çıkarmışsın:laughing: Ayrıca bizim çocukları deniz avcılığından alıp dağ bayır işlerine sokup kara birliklerini kurmuşsun bile Ama tüfeğin talibi çıkarsa bana sormadan satma sakın
aleyküm selam hoşgeldiniz inşallah tanışma fırsatınada nail oluruz enyakın zamanda mekan olarak hiç bir mekan açık edilmemekle beraber bilinen o mekana pazar giden olmadı :thumb:
aleyküm selam hg abi geçmiş olsun inşallah bişeyin yoktur biran önce düzelirsin abi Allah acil şifalar versin kara avcılığ gelecek sezona olur muhtemelen abi olmadı ava gider mangal yakarız
Hüseyin abi, ben 1996-1997 yılları arasında askerliğimi asteğmen olarak Tunceli Ovacıkta yaptım.Bölgenin oldukça hareketli ve karışık olduğu zamanlardı Cengiz doğru söylüyor, benim G-3 tüfeğimin altında 40 mm. bombaatar her zaman takılıydı, bunun için sadece el kundağının sökülmesi yeterli idi.Yani sizin zamandaki G-3 'lerden farklıydı muhtemelen Takım komutanı olmam hasebiyle tüm silahları kullanma hakkı ve selahiyetine sahiptim.Hangi durumda lazım olacağı belli olmadığından tüm silahlarlarla ilgili eğitim aldım ve bizzat denedim. Bunlar arasında G-3, MG-3, Kaleşnikof, Kanas, Bixi (PMKS), 60 mm. Havan, bombaatar, LAV silahı, 45 mm. colt tabanca aklımda kalanlar Sadece RPG-7 Roketatarı mühimmatı çok pahalı olduğundan kullanıp zayi etmeye kıyamadım
Sayfamıza hoşgeldiniz ..... bey idk İsminizi öğrenebilirsek, size öyle hitap etmeye çalışırız Çarşambadan sonra netleşmeye başlar, buradan takip edebilirsiniz:thumb: Eyvallah Sabrican, aman şu geçmiş olsun faslını kapatalım, yoksa sonu gelmiyor.Önümüzdeki sene bu kara avı işine ciddi bir şekilde el atmayı düşünüyorum, ama tek başıma değil tüm grubumuzla Bu arada senin kızgınlığın geçti mi