Selamun aleyküm dostlar, cümleten hayırlı akşamlar Bugün Balık Avı Dostlarımızla kısa da olsa keyifli bir sabah suyu avı gerçekleştirdik.Balık açısından pek verimli sayılmasada hepimiz birkaç parça birşeyler aldık.Hafta içi mekan bomboş ve sakindi, eğer balıkta olsaydı, hatırı sayılı miktarda balık alınabilirdi herhalde, kısmet diyelim. Hüseyin raporu koymuş zaten, ayrıca avatar yaptığı fotoya bayıldım, tam kartpostallık bir resim olmuş.Ava iştirak eden dostlarıma çok teşekkür ederim, benim için oldukça keyifli bir sabah oldu eksik olmayın Avdan aklımda kalan bir kaç anektodu muhataplarıda gelince anlatırım artık Son olarak Zıpkıncı İbo dostumun hepinize çok selamı var, üzerimde kalmasın...
Etmemmmm Sen o kahvaltının hesabını nasıl vereceksin, üstelik grubumuzun kıdemli üyelerinden biri olarak teamülleri en iyi senin bilmen gerekmez mi
Maşallah tüm ekibi tebrik ederim Ama mekanı yazmasaydın iyi olurdu bence kardeşim hafta sonu kulelide olta atacak yer kalmaz artık orada avlanacaklara bol sabırlar dilerim Sabri abi ellerine sağlık maşallah son resmi izninle alıyorum avatar yapıcam telif istersen pazarlığa başlayabiliriz :laughing: Hoşbulduk.
Sağol abi mumya da fena değildi ama bu kesinlikle daha iyi :thumb: Birde Sabri abimin emeği var üstünde manidar oldu
bişey olmaz hafta sonu zaten kimse gitmez bizimkilerden adam avatar yaptı mecbur yazacak koskoca iki kule duruyor orada daha iyiler sana rast gelsin levent abi avatar konusuna gelince de hayrını gör yok abi benim yüzümden cyrr