Cümleten hayırlı akşamlar.. Sabri abi bebeleri tutmuşun gene Hepinizi tebrik ederim sizlerle olta sallamayı ozledim bea
Hb arkadaşlar sizlerde hg Çokşükür gün geçtikce iyiye gidiyorum isa,sende iyisindir inşallah bugünkü balık avı miğdeni rahatlatmıştır stresini almıştır
S.A arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar güzel bir gün geçirip balıkları reeling karaya çıkarmayı başaran arkadaşları tebrik ederim
Okumadın galiba abi, Sabride yanımızdaydı:laughing: :laughing: Ne yazdın Teşekkürler üstadım, senin yakaladıklarının yanında bizimki numunelik oldu Senin keyfin nasıl, bir yaramazlık yoktur inşallah Aleyküm selam Trakyalım
mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle ne kadar toymuşsun sabri ya keske daha önce tanısaydım seni
Selamünaleyküm hoşgeldinizi abiler Oh oh maşallah inşallah bu sene bizimde böyle resimlerimiz olur :hungry: :hungry:
daha yoktun abi sen o zamanlar :laughing: :laughing: :laughing: şekilden anlaşldığı gibi bayağı sağuk olduğuna göre bu aylar falandı heralde abi benim arkadaş pert olmuştu aleyküm selam inşallah levent inşallah buradaki mangalın özelliği balık 2 en çok 3 saatlik olucak yani gidecen tutucan isa abi ben tuttum diyecen isa abi gelicek mangalı yapacak sonra beni çağırcak :laughing: :laughing: :laughing:
Tamam abi bana uyar kova yarılanınca ben İsa abimi ararım mangal yakarkende seni çağırırız bu arada mekanıda tanıdım :thumb: