Gerek yok ben ikisininde hakkından gelirim, kendileride bunu iyi bilsede, klavye başında sallamanın dayanılmaz cazibesinin etkisindeler Burasıda Anadolu Kavağı harika ve anısı bol bir avımızdı.Eşimle birlikte katılmıştım, hava yağmurluydu ve balıkta tutmuştuk. Günün unutulmazı Deniz kardeşimin yaptığı nefis kaşarlı menemendi:laughing:
Merthan (Denizin kankası), waybe Yusuf (izmit), Fatih therasmus (izmit), Dejavu Volkan (o şimdi kaptan pilotluk kursunda) grubumuz üyelerindendir
Sırasıyla... Mertcan(ahtapot 1)Deniz arkadaşı Yusuf (waybe)İzmit tayfasından Fatih(therasmus) Volkan nick ini hatırlayamadım
Resimler ufak çıkmış, Denizle birlikte Şilede kum fırtınasında yaptığımız mangal mangal partisi Riva Ali kaptan tekne avı hatırası Ya dostlar detaylarıda yazsanıza, yordunuz beni:laughing: Dur daha neler varda, asıl resimleri yükleyemediler.:thumb:
abi çok var ama bana müsade cümleten hayrlı geceler yarn devam ederim hayırlısı ile fotolar bile ufak çkmış
Oyyy oyyy oyyy:hungry: Uğur yeter artık, gece vakti Denizin kapıya dayanacağız, evde yaptıramayız şimdi bunu Hayırlı geceler, seneye görüşelim Sabrican
Yahu sen nasıl bir insansın diyeceğim, sende her zamanki gibi, "ben insan değilim trakyalıyım diyeceksin".:laughing: :laughing: Dervişin fikri neyse zikride oymuş, sapık seni