abicim az kaldı ama bende pert oldum valla baskanın agrısımı varmıs geçmiş olsun isa abi:laughing: :laughing:
Tam benlik işte benmi göremiyorum,mangalda balıklı foto yokmu gerçi mangal yeni ateşlenmiş,sonradan şenlenmiştir mangalın üstü Sabri biri turna'da biride kasna diyorlar galiba tatlı su kefali şansa geldi oda kaşığa atladı,genelde hep turna var yer terkos
abi ellerine sağlık tutmusun bebeleri bide resim çekilmişlin :laughing: :laughing: :laughing: senatör olsa neyse ufacık balık :laughing:
cümleten selamın aleyküm Saat 20:14 de Levent kardeşim yazmış ama kimseden bır cevap göremedim Onnik abi babasını kaybetmiş .... Rabbim Rahmet etsin.. Tüm hastalarımıza da acil şifalar dilerim... Bana gelince.. Çalıştığım iş yerinde kendisine yardımcı olarak çalıştığım eleman işi bıraktı iş yerindeki bütün yükte bana kaldı bu sebepten dolayı son zamanlarda forumdan ve sizlerden biraz uzak kaldım önümüzdeki günlerde de aralıklarla bakabilirim .... bilgilerinize .....
Hüseyin abi, resimdeki mangalın üstünde istavritler var, biraz dikkatli bakarsan görebilirsin. Bizim mangal partileri meşhurdur, asıl mangalı Şile organizasyonlarında ve diğer boğaz avlarımızda da yapmıştık.Sabrican o fotolar kolayındaysa ekleyebilir misin
Aleyküm selam üstad hoşgeldin Tarabya sayfasında taziyede bulunulmuştur Uğur üstadım Allah yardımcın olsun, arayı fazla açmamrsparkle
Tebrikler fatih benden önce yazmışın:thumb: sende meraklımısın tatlı su avına ALLAH yardımcın olsun,biterse birşeyin kalmaz Başkanımla çok uğraşıyorsunuz beyaa:laughing: :laughing: Sabri sonunu hiç iyi görmüyorum kendine dikkat et bu kış günü kendini denizde bulma minik abim demedi deme bak Başkanım planına benide dahil edebilirsin,yardımcı olurum her konuda
Amin abi inşallah Aleykümselam abi hoşgeldin. Oh oh şahane görüntüler bunlar bakalım daha neler çıkacak
Eyvallah dostum, kahvaltı sonrası muhabbet ortamında çekilen foto, sanki yıllar önce çekilmiş gibi, henüz senesi bile dolmadı