:laughing: :laughing: cok guldum cengiz abi :thumb: Yav adam ne yapayim vardiya yok bizim sirkette zorla yaratayimmi ? vardiyan var diye hava atma; hafta ici baliga giden var gidemeyen var hihi hihi hihi
iyiyim ersin kardesim sen nasilsin bugunlerde gidemiyorum cok ara verdim ya ama insallah 5 subattan snr yine hergun asagida olucam... araba gelsin ki baligi heryerde kovaliyip alabilelim... simdi misal veriim ben sana dun isa abier geldi aldi beni onlarin 10 da ise gitmesi gerekiyodu bende 10 dan snr ne yapabilirim bostayim ama balikda zayifdi gezmem lazim istanbul u taksiylede gezemiyecegime gore o kadar malzemeyide tasimak lazim... bilseydim bole olucagini yeni araba almazdim arabayida sattik bekliyorum 5 subat olsun hayirlisi olsun..
Bende iyiyim sağolasın.. İnallah 5 şubatta hayırlısıyla gelirde araban bol bol balık peşinde gezersin :thumb:
Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar Nice mutlu yıllara Aykutum, 40'lar klübüne hoşgeldin Bundan sonra org.ları yaş gruplarına göre ayırmak gerekecek.Malum gençlere ayak uydurmak zor oluyor