Nedemek başkanım lafı bile olmaz 1998/2005 kadar 5.30mt kamaralı fiber vardı isa suadiye otelinin önündeki çekekte duruyordu Hafta sonları balığa cıkmaya adam arıyordum inanırmısıncyrr akşam iş çıkışı tek başıma istavrit'imi tutup evin yolunu tutardımcyrr Ozaman sanal ortamı bilmiyordum hala bilmiyorum ya gerçi:laughing: :laughing: şimdi yazmakla bitmez hemde benim yazmamla:laughing: muhabbeti inşallah bir org.da yaparız
İki sene öncesine kadar bende yanımda ava gidecek bir tek insan bulamıyordum.Çok şükür şimdi gittiğimiz sahili boydan boya kapatıyoruz Yaza doğru güzel bir tekne org. yaparız inşallah:thumb:
Tatil yaramadı sana yani inşallah haftaya dinlenirsin A.selam cengiz hg Nekadar şanslısınki böyle değerli arkadaşları bulmuşsun,bende balık form'undan tanışmıştık arkadaşlarla onlarda sizlerle yaşıt 3/4 senedir hafta sonları beni almadan gitmezlerreeling yaz gelsinde dediğin gibi inşallah güzel bir tekne orz.yaparız benim yatla
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Hay sen çok yaşaaa cengiz kardeşim miğdeme ağrı girdi gülmekten:laughing: :laughing: :laughing: hala devam ediyorum gülmeye