Yoklamak lazım kesinlikle, zaten denk geldiğinde güzel balık yakalanıyor.Denk geldiğinde 15'li çaparileri full çekiyorduk, üstelik sardalyayla karışık geliyordu
A.S. Ersin hoşgeldin sende iyisindir inşallah Maşallah gerçekten hızlanmışsın abi Bak doğru söyle kızına falan yazdırmıyorsun değil mi abi
Hoş geldin Ersinim.... Hoş geldin Cihan... Partinin tadı yok abi Sabri abi salsa yapıyor tek başına her yana saldı
A.S Cihan hoşgeldin Partide yanlız Sabri varmış:laughing: Allah iyiliğini versin, böyle durumlarda "sağlık olsun" denmez, geçmiş olsun denir ya :laughing:
Sen yarın ortalarda görünme bence, Sabri yakalamasın seni... Salsa koptum harbiden:laughing: :laughing: :laughing:
Cümleten hayırlı geceler değerli balık avı dostları, yarın iş var malum dinlenmek lazım artık allah hepinize rahatlık versin şimdiden, yarın balığa gidecek olan varsa şimdiden rastgelsin reeling Haydin bana eyvallah...
İsa abi asıl bomba haber ben her sabah metrobüse binmeye giderken evlendirme dairesinin bahçesinin içinden geçiyorum
bizde öyle dedik cengiz napalım Yok beya okadarda değil başkanım kızıma yazdırmamhızlanmışım dimi kemal sunal gibi oldu başkanım cengiz doğru yazmış iş konusu hakkında sağlık olsun demişti hastalık için değil yani
Hayırlı geceler Ersin Eyvah eyvah, kalabalıkla beraber geç ordan, sabah erken gecede geç saatlere kalma
Dostlar bana müsade, cümleten hayırlı geceler ve cumalar... Allah cc. dertlilere deva, hastalara şifa, borçlulara edalar nasip etsin, dualarınız kabul olsun.
AMİN müsade sizin başkanım hayırlı geceler hayırlı cumalar Ben yazana kadar başkanım rüya bile görmüştür heralde gerçi 4 dakika geçmiş:laughing: :laughing: