Abi bizde böyle sen neden zannediyorsun İsa abimin mide rahatsızlığı var.. ha bu arada İsa abi geçmiş olsun
Abooo tırstım tmm başkanım ne demek bu hafta değneklerle bile sizleyim:laughing: :laughing: :laughing: Dur fatih nazar değdirecen hızımı alışmışken yazıyorum Elde yokta gözlerde var birde karanlıkta yazıyorum önceden yatarak yazıyordum, şimdi oturarak ondan hızlandım galiba:thumb:klavyedeki harfleri küçüçük yapmışlar onları bulanakadarda iki üç sayfa geriden geliyorum yani:laughing: :laughing:
Sen yaşlanmazsın cengiz ben endoskopi yaptırdım miğdem sağlam:laughing: :laughing:bak ya uğraşma başkanımızla
Hayırlı geceler, sabah börekleri getiriyorsun değil mi:hungry: Sabrinin kulakları çınlamıştır Hoşgeldin Fatih nasılsın Senide kara listeye almayayım, yeteri kadar var zaten Hele önce bir sağılığına kavuşta, nasılsa bizde org. bitmez abi:thumb: Bak bizimle tanışınca yatmaktan oturmaya geçtin, yakında düz koşularada başlayacaksın inşallah
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Maşallah formundasın yine, bu sefer gülmekten mideme ağrı girdi
Aynen emekli fakat erken emekli ikisene sonra inşallah kendin yaz kendin cevapla oldunmu yazanakadar emekli:laughing: Erkek giyiminde çalışıyordum 25 sene toptan s.hamamda çin işin içine girince patronla beraber erken takla
Takipteyim abi görüyorum. Önümüzdeki hafta karşıda işlerim olacak o zaman bir yoklama yapacağım bende. Bizim taraflarda da vardır ancak gezipte olta atma şansımız olmuyor bu ara burunbahçe tarafı kesin yapar aslında bir yoklamak lazım.