Bende iyiyim abi sağol, yarın olsun diye bekliyorum fatihe mesaj attım balıktamı diye ama daha cvp gelmedi..
Ferhat yaptığın kara avlarından hiç fotoğraf yok mu ? ördek avından paylaşmıştın ne güzel... diyar diyar geziyosun 2 foto ekle bizde ava gitmiş kadar olalım aga yaav olmaz mı ? Hiç av olmasa bile manzaradan bikaç foto çekiver
Aykut Bey Merhaba; Dün işlerimden dolayı foruma girememiştim ama şimdi öğrendim.Nice mutlu yıllara sağlıklı mutlu ve başarılı uzun bir ömür dilerim.
Ah Ferhat'ım ah hayırlısı olsun inşallah güzel bir yolculuk ve bereketli bir av geçirirsiniz. Allahtan ben bu kara avına bulaşmıyorum.Zira birde ona bulaşşsam beni kimse şehirde bulamayacak
Ersin Abim iyi dileklerin için cok teşekkürler.. Seneye hazırla kendini abi yeni sezonda birlikte hep birlikte gidicez inşallah ::thumb:
Süper olur valla Ferhat, hayırlısıyla ava gidip dön sonrasında gelsin fotolar şimdiden teşekkür ederim
Ersin abi daha haber yok kıyılardan, belki Fatih aga gitmiştir balığa ama ondanda ses çıkmadı henüz..
Ferhat aslında canım çekmiyor değil ama ben maalesef birşeye taktımı bende dur durak yok.Bütün sermayeyi oraya yatırırım alimallah,giderim dönmek bilmem sonra içişleri beni kapının önüne koyar. Kendimi bildiğim için bulaşmadım ainkiller: