Geçmiş sayfalara bakmadan cumburlop geldim Herkese hayırlı akşamlar ayrıca yarın organizasyona katılacak dostlara kazasız belasız bol avlar temenni ederim
Evet dostlarım!! kısa bir merhabadan sonra gelelim fiyat politikasına Bir bardak çay ve yanında börek üç lira olup, tel. av süresince açıktır. Siparişleriniz sahtelerinizi suyla buluşturduktan sonra yürüyüş mesafesi bitmeden size ulaşırreeling
Erkan abi ekmegimize kan doğrandın sende bizim ama İnan alınırım abi lütfen yarın için ben tezgah acıcam oraya :hungry:
Bu arada aman !! yağmurluk ve şemsiye bulundurun arkadaşlar hava durumu doğru ise sucuk olmayalım. ayrıca gök gürültülü durumlarda oltalarımızdan uzaklaşalım tehlike arz etmesin.
Bu müşteriler bir de balığı buldumu işte o zaman hapı yutarız Ayrıca diyene bak!! sende dişlileri buldunmu tezgahı bile bırakırsın ferhat'ımreeling
Deniz abi Ve Mustafa abi tebrik ederim.. Bu yaşadığınız sıkıntıyı sabah ben ve ersin de yaşadık. höt ve kendini bilmezler yüzünden az da olsa huzursuzluk olmadı değil.. Saolasın Onur Yarın daha güzelleri senin kovanda olur inşallah Saolasın Sabri abi yarın geliyorsun değilmi? epeydir görüşemedik yav Erhan abi fotoları cepten yükledim, düzeltme fırsatım olmadı kusura bakmayın Darıcada ki arkadaşım ile avlanmak henüz nasip olmadı sürekli mırmıra gidelim diye çağırıyor bende lüfere gidelim diye ısrar ediyorum ama bir türlü orta yolu bulamadık Çok fena şemsipaşa düğümü atarım sıkıntı yok Bugün o kadar çok takım dolandırıp gam yaptırdım ki kaç kere polamar şemsipaşa ve rapala düğümü attım hattı hesabı yok yarın için güzel bir antreman oldu elim iyice alıştı düğümlere Öğrenci indirimi filan yok mu abi Erkan abi yarın senden palamut şov bekliyoruz haberin olsun
Şimdiden bileylemiş herkes kendini ferhat'm baksana kimseden tık yokreeling reeling İnşallah herkes nasibini alır inşallah yanına da güzel muhabbetler daha ne olsun
Ya ferhat bir şey sorucam ama gülme Ben hiç sahte yada adı neyse onunla hiç av yapmadım Peki bu sahteler yokken boğazda akıntılı suda neyle avlanılıyordureeling Mantarlı takım olayını biliyorum ama ben o takımlarla hep akıntı olmayan meralarda ava gittimde onun için sordum
Vallahi abi oyle ince noktadan sordunki şimdi bu konuya bi girdimi herhalde içinden cıkamayız daha Kılıç, ton, torik, palamut, uskumru, kolyoz, lüfer, istavrit, akya, dülgerbalığı, hamsi ve sardalye Yazı Karadenizde, kışı Marmara Denizinde geçiren göçmen balıkların göç yolu üzerindeydi İstanbul Boğazı. Kasım ayında sürüler halinde Marmaraya geçen tonbalıkları Arnavutköy sahilinden zıpkınla avlanırdı. Balık acısından cok geniş bir yelpaze var e haliylede hedef büyük balıklar oldugu için direk zıpkınla vuruyolarmıs senin benim gibi sarıkanat peşinde koşmamıslar