Selamun aleyküm dostlar, eve şimdi gelebildim.Yarın için tüm hazırlıklar halledilmiş, herkes hazır halde bekliyor sanırım. Allahın izniyle yarın kazasız belasız, güzel, keyifli, bol muhabbetli ve balıklı bir av yapmak nasip olur inşallah
hosbulduk ferhat ya reis maaşallahın var hee bugün balık tutarken gördüm seni şimdi nettesin yarında sabahta tekrar balık tutmaya gidicez bu ne enerji kardeşim yaaaa neyle besleniyorsun sen
Ozan bey, biz Anadolu yakasında avlanacağız, eğer gelmek isterseniz özelden mekanı yazabilirim A.S. Serkanım, sende hazırsın galiba Nerde o eski günler.
merhaba arkadaslar bende yarın balıga gıtmeyı planlıyorum benıde aranıza alırmısınız yer neresı nereye gıdılecek ozelden de yazabılırsınız fark etmes
Karadeniz uşagı oldugumuz için balıgıda , anzer balınıda iyi tüketiriz herhalde bundan olsa gerek :hungry:
Onun yediği kadar dişliyi, sende yeseydin sende öyle olurdun, omega deposu adam Bencede öyle olmalı reeling
aynen İsa abi hazırım sabah olsun artık ) Ferhat konusuna gelince haklısın abi ferhatın evindeki soğuk hava deposunu cok merak ediyorum balıkları nasıl sığdırıyor acaba
sonunda goren bırı oldu ya dıyorumkı bende yarın balıga cıkmayı planlıyorum zeytınburnunu dusunuyorm now otel varmıs dıyorlar oralar ıyı dıyorlar sız nereye gıdeceksınız benıde yanınıza alırmısnız
Ferhat'ım bravo resmen avcılığın anatomisini çıkartmışsın:thumb: ama ben şu açıdan sordum, sahte ile boğaz da avın geçmişi fazla eski değil sanırım. Lüferden bahsedersek sahte ile avdan önce boğazın az akıntılı yerlerinde bildiğimiz mantarlı takımlar ile avcılığı yapılıyordu zannedersem Yada ben öyle düşünüyorum
Yazıyı takip etmedın sanırım ozan isa abi biz anadolu yakasında yapıcaz yarınki avımızı katılmak isterseniz özelden yazabilirim yeri dedi.... Aynı seyı bende soyluyorum Yarınki Avımız ANADOLU yakasında gerceklesecektır katılmak istersen tabıkı buyur gel bir dostumuzla daha tanısmıs oluruz gelmek istersen özelden bilgi verebilirim...
Ozan senden öncede yazdım, özelden de gönderdim, sende gör artık kardeşim mrsparkle Yarın anlatır artık Tamam Erkancım, yarın sen yemli mantarlı atarsın yahu, herkesi toplarsın bizde rahat rahat çalışırız:laughing:
Abi ben sana daha iyi bisey diyim sen bu konuyu yarın kahvaltıda bi ortaya at sonra kenara cekil birlikte izleyelim bak ne muhabbetler ne tahminler donuyo ortada :laughing:
İsa'cım hoş geldin Sen geç dalganı bir gün dişliler örgütlenip kendi aralarında B.TK balık toplum kuruluşları olarak sahteye hayır mantarlıya evet diyerek sürüler halinde boğazdan geçecekler:laughing: :laughing:
Arkadaşlar bu arada yarın İzmitten gelecek dostlarımızda var, tanımayanlarda tanışma fırsatı bulacaklardır.