Tekrar Merhaba Herkese; Sabrican Hoşgeldin; Yemek molasında biraz hava alayım diye Üsküdar'a kadar uzandım hem bir kontrol yapaım diye ama dahada moralim bozularak döndüm.Oralarda değil balık balığlığın "B" si yok şu anda
Kardeş Hafta Sonu çok istiyorum ama C.Tesi kesin şehir dışındayım.Pazar a yetişmeye çalışacağım.Ama yolculuk hali belli olmaz.Şimdilik bir organizasyona katılamayacakmışım gibi düşünüyorum banghead
İnşallah öyledir be Sabrican; Ancak bu arada Çanakkale'den gelen raporu gördüm amaniiiiiiiim adamlar boğmaktan öteye geçmiş.Atlayıp arabaya Çanakkale'ye süresim geldi vallaha.Aslında bu sene mevsimlerde bir tuhaflık var bu sebeple galiba balık göç zamanları değişti galiba.Her an her yerde sürprizler olması mümkün mrsparkle
A.selam sabri hg heh şöyle eski formunu bul Bir kaç gündür durgun gibi geldinde bana:thumb: Afiyet olsun bu saatte ne kahvaltısı sabri:hungry: O zaman mesele yok sabri Eşşek istavrit'i tamamda,arap istavrit'i neyse çaktırmıyalım Sabri yükleyebilirmisin benim zodyak'ğı görmeyenler görsün şimdiden söylüyim isteyene bir tur veririm ikinci turu vermem Ben resim yükleme işinden anlamıyorum Bencede olabilir cihan 22cm damızlık olmuş
öğlen kahvaltısı hüseyin abi senin zodyağı az sonra yüklerim biz buralarda olmasakta gönlümüz burada abi
İşte benim muhteşem zodyağım Sabri çanakkale org.veririm zodyağımı yanlız fazla sürrat yapmamanız kaydıyla:laughing: :laughing:
Ben görüyorum sen göremiyorsun töbe töbe tekne resmi göremiyorsun yani nerde yanlış yaptım ozaman birdaha deniyimbanghead