Beni tebrik etmene gerek yok Sabri abi, tebriği Hüseyin abi hakediyor resmi eklemeyi başarmış o kadar... birtek gören ben değilim, Hüseyin abide deneme yaptığında görmüş resmi ki "başardım" yazmış
SABRİİİİİİİ Buldun acemi abini geç dalganı bakalım birgün yüzyüze geliçez ozaman sorarım ben sana bunun hesabını Güzeldi gerçekten ne resmi abi :laughing: :laughing: :laughing:
Estafurullah abi şaka diyelim biz ben biliyodum sana ne resimi ekleteceğimi ama bozuldu iş :laughing: :laughing: :laughing:
İyi yetiştin ersin sabri'ye kalsaydım akşama kadar uğraştıracaktı beni ah sabri ah isa başkanın miğdesine boşuna ağrılar girmiyormuş:laughing: :laughing: :laughing:
Heralde sabri kardeşim başta demiştim zaten hertürlü latifelere açığım rahat ol sıkıntı yok atış serbest :thumb: :thumb: Ne resmi ekletecektin süyle bakim kimse duymasın aramızdaben yine yüklerim:laughing: :laughing: sabri kandırdı derim
:laughing: :laughing: evet abi burdan yazdımmı kimse görmez aramızda olur İşin espirisi kalmadı abi ben sana başka resim bulurum daha sonra
Cümleten Selamunalyküm, Hakkında hayırlısı olur inşallah Deniz abi.. 7 tane istavritle doydum beaa Güzel gemiciklermiş her eve lazıım bunlardan
Katıla katıla gülersin dimi ben seni akşama isa başkana şikayet edeyimde gör 50 şınav 150 mekik 100km koşu cezası alda bende ozaman gülerim :laughing: :laughing:
Et abi et ama o da spor yapsın çiğ köfteleri eritir :laughing: :laughing: :laughing: belki sende sonra katılırsın olmadı okadar spordan sonra biz sana katılırız
yapalım org yapalım çiğ köfte org u aykut abi ye yaptırırız hoş tırakyalılar pek anlamaz ama ne yapalım bi o biliyor işi
Aykut Abi o ellerle bırak çiğköfteyi, değirmen niyetine un bile yapar Neyse ben az daha yokum.. Birazdan akşam vardiyası damlar