:laughing: :laughing: :laughing: Yarın cumadan sonra işin yoksa seninle bir hasta ziyaretine gidelim mi Aykut
:thumb: :thumb: Adamsın Adammmm Ama cezayı verecek olanda İsa abim ve Hüseyin abimse boynum kıldan incedir Şeriatın kestiği parmak acımaz
Hüseyin abi, Cengiz gerçekten çok farklıdır benim nezdimde, gerek insanlığı, gerekse saygısıyla gönlümdeki yeri ayrıdır, diğer tüm dostlarım gibi
Çok utandım İsa abi yüzüm kızardı varya bir tanesin senmrsparkle mrsparkle Hüseyin abicim gerçekten öyleyimdir dünya tatlısıyımdır şeker gibi adamım valla
Tamam tamam isa ve aykut abin'nin af'ından tahliye oldun Sabri af'tan yararlanıyormu peki onu'da öğreneyim cengiz karar senin sen ne dersen o Cengiz bu arada ayağımdan alcıyı cıkardılar
Hüseyin abi, akşam tayfalarıda çok kaytarmaya başladı.Tribünler dolu olsada sahada bizim gibi iki ihtiyarı koşturuyor bu gençler, ne dersin
Balık avımızdan yemek molası,foto yüklemeyi öğrendim ya hepsini yüklerim şimdi İşallah hep beraberde olur bu sene:thumb:
Çok güzel hareketler bunlar, Allah ömür verirde nasip olursa, o günleride görürüz inşallah Bu arada resim yüklemeyi öğrenmişsin tebrikler abi, artık buraları fotoya boğarsın:laughing: :laughing: