Bence şu anda hepsi bende dahil vadiye odaklanmış durumdalar Dizi diye seyrettiriyorlar ya Gündüz biz kaynatıyoruz gece yoruluyorlar
İnşallah görürüz başkanım:thumb: Ayıpsın başkanım prof oldum prof balıklı resimleride yüklüycem zaten sabri'yle resim konusunda patladı iş,resmi yüklemişim 1 2 3 deneme diyede yazdım,ne resmi abi resim mesim yok demezmi sonra ersin dedide abi yüklenmiş diyebanghead :laughing: :laughing: Birde şunu anladım sizler geriye dönük sayfalara bakmıyorsunuz heralde doğrumudur ne yatlar katlar yüklettim sonrada ben yükledim
Gerek eski, gerekse yeni sayfamızda okumadığım tek mesaj yoktur.Lakin üzerinden çok muhabbet geçtikten sonra tekrar geriye dönük cevap vermek bizi sıkça tekrara düşürür.O yüzden elzem olmadıkça geriye dönük olarak fazla yazılmıyor.:thumb: Sabriyle muhabbetine gelince daha ilk mesajda bastım kahkahayı, "tamam Sabri Hüseyin abiyi yakalamış" dedim. Balık avınıza ait eski fotolarınıda fırsat buldukça koyabilirsen memnun oluruz.Bu konuda yakında bir arşiv çalışması düşünüyorum, bu konuda gençleri biraz çalıştırır yorarızhihi
selamun aleyküm geldim ama geç oldu abiler kardeşler yoldaş lar Aykut abi 2 balataya sattın beni ya bişey demiyom Cengizim aykut abinin hayinpeder geliyormuş bi yol yordam göster aykut abiye okadar koruyor seni
Hemde ne yakalama ah sabri ahhh Resimleri ne demek atarım tabi prof var prof artık birde videoyu başara bilsem Arşiv güzel fikir dediğin gibi gençleri yor biraz:thumb:
Selâmün Aleyküm İsa başkan nasılsın iyisindir umarım... Hafta sonu izmit dolaylarındaydın galiba... Öyle gibime geldide... Selâm ve Sevgilerimle... :thumb: mrsparkle