Kayıp ilan'ımı versek acaba cengiz sabri'nin öcü olduğunu öğrendikte kendini görmüyor'musun öcü olarak
herkese hayırlı akşamlar. bugün fatih ben fatihin bir arkadaşı ve hüseyin güzel bir av yaptık . fatih kardeşim konuyu açmış linkten görebilirsiniz http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=52942
Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar, keyifler yerindedir inşallah Bugün Erkan aradı, hepinize çok selamı var.C.tesi gününden itibaren bilgisayarına kavuşacağını söyledi, ayrıca hepinizi çok özlediğini belirttimrsparkle
Hayırlı akşamlar Ersinim, teşekkürler sen nasılsın, hazırlıklarını tamamla, köstekler sağlam olsun, istavrit boylarını gördün Yine ortalığı dağıtmışsın Sabrican, hepten piskopata bağladın bu aralar
Bende iyiyim abi sağolasın Yarın izinliyim abi işe gitmicem, belki bir ara balığa gitmeyi düşünüyorum avrupa yakasına doğru o yüzden bağlıyorum çaparileri fazla fazla hemde yaza hazırlık Köstekler sağlam :thumb
Abi rüzgar yordu bugün beni hava durumuna artık güvenmicem, bol güneşli gözüküyordu, ince giyinip çantadan yağmurluğu vesaire çıkarıp güneş gözlüğünü çantaya attım.. Mübarek güneşi göremedik kemiklerim sızladı birde sert rüzgar pöfff A.s abi hoş geldin, Erkan abiyi yarın arım bende unutuyorum kaç gündür arıcam sözde.. Hoş geldin, kolay gele balık çıkmazsa köprüde izmarit kovala bence.. ve a.s. hoş geldin abi..