Yine gezmelerdesin galiba, yaz kış farketmiyor Sabrican İşin yorucu galiba abi, Allah kolaylık versin Haydi bakalım kısmetin bol olsun Ersin, Bizim mekandaki balıklar iri çıkıyor, neden karşıya geçiyorsun ki Bu Sabricanın işi hiç belli olmaz abi, ne zaman nerden çıkacağı bilinmez Aleyküm selam kardeş hoşgeldinde, neden Sabriye ayrı selam veriyorsun
Bir tebrikte burdan yollayalım Fatih, hepinizi kutluyorum:thumb: Kendinize dikkat edin, şifayı bir kaparsanız kolay düzelemezsiniz haberiniz olsun
Aleyküm selam Hüseyin abi, sen nasılsın Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah:thumb: Aleyküm selam geç doğan genç
İsa abi bizim mekana gidiş karşıya geçmekten çok daha zor ve uzun sürüyor benim için, çünkü otobüsle çift vesait yapıyorum birde bizim mekanda rüzgar çok daha sert esiyor şu sıra ve akıntıda cabası, bu nedenle hem çapari yapmak hemde hasta olmamak daha zor bizim mekanda malum gideceğim yer daha kuytuda kaldığı ve akıntısı az merası rahat olduğu için daha az yoruyor bu nedenle çapari için tercihim orası oluyor bu ara
Benimde temennim o yönde İsa abim inşallah bizi sevindirecek kadarda olsa balık avlamayı başarabilirim, duanızı eksik etmeyin... Oraya tek başına gitmek biraz garip oluyor ama inanıyorumki arada muhabbet edebileceğim balık tutkunları olacaktır orada da
Bağlamıyordumda bu ara başladım:thumb: Çok şükür iyiyim bir yaramazlık yok,Balıkları görünce eriyorum okadar Doğru söylüyorsun bir ay geçti bile:thumb: