hafta sonu olucak olan kalkan org için gerekli malzeme listesi örneği ekleme yapmanızı dilerim hafta sonu olucak olan kalkan org için gerekli malzeme listesi örneği ekleme yapmanızı dilerim 1 katlanır tabure veya sandalye 2 bir çuval çekirdek 3 kamış için tripot sehpa veya kazık 4 yem 5 yem kesme tahtası eklemelerle devam edin sayın cemaat üyeleri
Darıcalı mesai arkadaşım var mırmır için gölcüğe gidiyor sürekli o söyledi, boru kurdu ile alıyorlarmış. sanırım bu hafta o da deneme yapacak. mırmır dan sıkılmış da
yavas yavas abi birden olursa maazallah birdaha uğrasmayalm senle hani bir fıkra var adamın teki kahveye girmiş kimler karısından korkuyorsa ayağa kalksın demiş bütün kahve ayakta sadece bir kişi oturuyor ya helal olsun tebrikler falan şu işi bizede öğret derken adam söylenmiş ya ne diyorsunuz siz birden sorunca dizlerimin bağ çözüldü kalkamadım ayağa ben o yüzden oturuyorum :laughing: :laughing: :laughing: bide sen oturursun altı ay seni kaldırmaya uğrasırız abi :laughing: :laughing: :laughing:
Gelicek biraz sonra sorarım abi. :laughing: :laughing: TRT3 şifreye geçti beaa oldu mu şimdi hayır abi hayır istavrit yok dişli yok b planına geçtik