Amannn.. Şimdilik uzaktan tebrik edin Hüseyin Abi pazartesi yeni işe başlıyorum.. Yarın mevcut işimdeki son günüm..
hafta sonu olucak olan kalkan org için gerekli malzeme listesi örneği ekleme yapmanızı dilerim 1 katlanır tabure veya sandalye 2 bir çuval çekirdek 3 kamış için tripot sehpa veya kazık 4 yem 5 yem kesme tahtası eklemelerle devam edin sayın cemaat üyeleri
aleyküm selam ünal hg valla kesinmi değilmi ben bilmiyorum ama hava şartlarına göre değerlendirilir heralde ben sadece malz listesi hazırlıyorum şimdi olmasa bile sonra lazım olacak
o zaman bende sizin listeye ekleme yapayım, yem kesmek için maket bıçağı.. geçen avımda unutmuşum denizden midye çıkarıp istavritleri böldüm. gerçi maket bıçağındanda iyi kesiyormuş, bu durumda olmazsa olmaz değil, denizde bol miktarda bulunur
güzel fikir hatta serdar abinin bu konu ile ilgili bir yazısı vardı maket bçağı vs bıçaklar yemde yağ kokusu gibi kok bırakır diye sizin kullanmş olduğunuz sistem istemeyerek bile olsa orjinal olmuş tebrikler reeling bütün millet şimdi midye peşine düşecek
bana şimdilik müsade bir kaç saate buradayım ünal orada neler lazm oluur biraz daha bilgi verirsen iyi olur (şu midye istiridye işi güzel oldu) aklmda bulunsun yem keserken daha etkili olur denemek lazım
Aleyküm selam Ünal.. Hava şu an sert poyraz gösteriyor.. Böyle olursa gidilmez.. Aleyküm selam hoşgeldin Fatih..
saolasın abi hoş bulduk. yeni işin de hayırlı olsun abi sahile yakın bir yerde mi ben hiç sevmem iş değiştirmeyi, yeni insanları tanımak anlaşmak kendini tanıtmak uzun iş.. sanada kolay gelsin
bahsettiğimiz yerde su çok sığdır. bu yüzden tulum bulundurulursa çok iyi olur. özellikle dalgasız havada her ne kadar uzağa atarsa atılsın çok sığa düşüyor. tulumla denize girip bel hizasına kadar geldikten sonraki atışlarda bir nebze derine atış mümkün oluyor. bu yüzden kalkan avında benim olmazsa olmazımdır.