Yer Nişantaşı.. Beşiktaş Kabataş Karaköy hattına oldukça yakın.. Bende alışkın değilim ama alışacağız Hüseyin Abi tam sene sonu sürecine denk gelince böyle oldu.. Hocam taktikleri senden alacağız artık
aleyküm selam hg bu resmi göremedim ben ama sonraki mesajdaki resimle ayn galiba çok güzel bir fikir ama malum karadeniz taraflarnda yer yer kum çekme durumu var tehlikeli olmazmı acaba birde bu kalkana atarken derinlik yada mesafe nekadar olmalı aşağı yukarı ufak bir bot karadeniz bölgesinde bence %100 tehlike Allah korusun fatih
ben levrek için hep tulumla avlanırım karadenizde. şu ana kadar tehlike arz etmedi. ama yinede çok dikkatli olmak gerekir. özellikle dalgalı havalarda bir karış mesafeye girip atıyorum. üst baş ıslanmıyor ayrıca levrekte sahte attığım için zaten hafif bide suya girmeden atarsak çok yakına düşüyor. Dalgasız havalardada fazla uzaklaşmıyorum dediğiniz gibi karadeniz tehlikeli. Kalkan sığ yerlere daha fazla uğruyor olsada limit dışı olma ihtimali %95 diyelim. derin yerlerde daha büyükler oluyor. belkide şans ama kanıtlanmıştır bu durum.
:laughing: :laughing: :laughing: Alemsin Fatihim nasılsın Eyvallah Sabrican, halledebildin mi işlerini
Fatih bravo kardeşim şafak sayar gibi sayıyorsun günleri ben saymıyorum artık sana bıraktım şafak işini 01 de tekmil alacagımız kimse varmı forumda adanalı
Tekmile hazır ol o halde noldu paçan yemedimi silmişin kendini Birde adanalıyık diyorsun pöhhh golllll canerrrr