Aleyküm selam Ersin hoşgeldin Kesinlikle haklısın kardeş, önerini dinleyeceğim ayrıca elektronik sigara siparişini verdim yarın geliyor inşallah
hoşbulduk abi sigara içmeye hiç başlamadım ama biliyorumki vucüda inanılmaz zararlı hatta içmeyen ama içilen bir ortamda veya sigara içen birinin yanında bulunan kişilerede inanılmaz zarar veriyor, şahsen nefret ederim kendisinden... Benim babam yanlış hatırlamıyorsam 35 sene kadar tiryaki olarak sigara kullanmış 7-8 sene evvel bir anda sigarayı bıraktı ve adam yeniden doğmuş gibi oldu.. Yazları birlikte yüzerken denize dalıp iki kulaç attığında tıkanıp kalıyordu yatıyordu hemen sırt üstü uzanıyordu suda dinlenmek için, sigarayı bıraktığı seneden itibaren hiç durmadan 1-2 kez açılıp kıyıya geri geliyor ve dinlenmeden suda kalıyor Allah uzun ömürler versin kendisi şu an 57 yaşında :thumb: ve her zamanda söyler ben o lanet sigarayı o kadar sene nasıl içmişim
Darısı tüm içenlerin başına, zararın neresinden dönülse kardır:thumb: Bir şeyin değerini anlamak için illa ki kaybetmemiz mi gerekiyor
Amin abi inşallah sigara içenler bir an önce bu zararlı alışkanlıktan kurtulmayı başarabilirler... Tabi İçmeyen birisi için sigarayı bırak demek kolay ama bırakın be abiii
Abiler arkadaşlar banada müsade şimdilik pc nin bulunduğu oda çok soğuk daha fazla duramayacağım sırtım dondu arada uğramaya çalışacağım...
Bir soru sorayım, Cumartesi günü Kartal tarafında işlerim var. Boş vaktimde olacak. Kalkan denemesini birde o tarafta yapayım diyorum. Zıpkıncının biri gözümüzün önünde 3 kalkan 1 kırlangıç vurmuştu. Merada kalkan var yani. Denk getirebilir miyim sizce?
Hoşbulduk dostlarım:thumb: A.s cihan hoş geldin Boş vaktin çok olmalı cihan tamamen o balığın, bulunduğun bölgede olması lazım. Zira çok hareket eden bir balık değil yattığı yerde keyif sürermiş.:thumb: