Teşekkürler abi, sen nasılsın Malesef öksürük kesilmedi kardeş Aykutu bugün aradım o da rahatsız, bu sene fena çarpıldıkidk Gözünaydın o zaman.mrsparkle
selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız ben hasta oldugumdan dolayı pek aranıza katılamadım benım hastalıgım bronşit oldugundan biraz agır geçiyor fazla sık hasta olmam ama oldummu yatırıyor ateş yapıyor bu gün biraz iyiceyim bir selam vereyim dedim ayrıca SABRİCİM sizlere kırılmam mümkün diil inan sesim bile daha düzelmedi canımsınız
Arkadaşlar hafta sonu gitmeyi düşündüğümüz mekan için hava durumu malesef müsait değil, ayrıca hastalıklar sebebiyle bir çok arkadaşımızda katılamayacaktı.O yüzden kalkan org. ileri bir tarihe ertelenmiştir, bilgilerize arzolunur.
Aleyküm selam Aykut hoşgeldin,geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah süper trakyalı hemşerim,iyileşelimde hemen bir org.buluşalım,bende fena üşüttüm kontrole gittiğim gün anca kendime geliyorum,havalar fena carpıyor bir soğuk bir sıcak ne kadar dikkat etsekte şifayı kapıyoruz..
Bunu bana yapma başkanım bir bak ben yazıyorum sen sonra yazzz Pişti oluyoruz hep burun farkıyla kaybediyorumbanghead
CÜmleten selamun aleyküm hayırlı akşamlar herkese Bu ne yav bu sene herkes hastalıktan kırıldı resmen, bu arada benimde boğazım ağrımaya başladı bugün ilaç aldım akşam yemekten sonra inşallah ilerlermez idk İsa abi öksürük kolay kolay geçmiyor, ben sigara içmediğim halde kışın ilk hastalandığımda en az 2 ay sürdü öksürük kesik kesik bırakmadı yakamı birtürlü... zencefil bal limon karışım falan yapıp ye, sırtını sıcak tut mutlaka, birde içtiğin su ılık olsun.... en önemlisi SİGARAYI BIRAK !!!