Şu an kalkan karadenizden ziyade marmarada daha verimli olur diye düşünüyorum.Bu hafta sonu kalkan org. hava muhalefeti nedeni ile iptal, imkanım olursa bende marmarada denemek istiyorum.
Kısmet diyelim Erkan, hepimiz hastalıktan yeni çıkıyoruz, belki hayırlısı böyledir. Eğer müsait olursak birlikte yemliye takılırız c.tesi öğleden sonra
Hastalık olayını unuttum yine ,yemli hastalığımdan dolayı Cumartesi kısmet olursa ev ahalisi ile bir ziyarete gideceğiz isa. Pazar hava durumu kötü olursa,ki olacak gibi zaten pek evden çıkmaya niyetim yok. ikinci sahtemi yapma aşamasına girerim:thumb: Aleykümselam babaa cengiz hoşgeldin paşam:thumb:
canım abim 2 haftadır işten hep geç geliyorum adam akıllı pc nin başına oturamıyorum inan ki... bende özldeim vallahi abicim
Aleyküm selam Ali hoşgeldin, nasılsın kardeş Sen şu ziyaret işini pazara al bence, c.tesi hava güzelmiş
Sağol abi nasıl olalım iş güç uğraşıyoruz. Hayat mücadelesi Abi elektronik sigara demişsin hangimarka nereden alacaksın 2 gündür niyetim var nereden alayım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim abi çok şükür idare ediyoruz.