Hayırlısı olsun Deniz, hergün Nişantaşı zor olacak senin için ama bu zamanda ekmek neredeyse oraya koşuyoruz maalesef, keyfi hareketler yapmak çok zor.
Selamun aleykum dostlar; Çok bunaldım gelip bir selam vereyim dedim.Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
Aleyküm selam Ersin abi, nerelerdesin nasılsın ? bayadır konuşamadık görüşemedik var mı hafta sonuna plan ?
bu kadar bunalma canım abim, az takıl bu taraflara :thumb: var mı haftasonu planın?? A.s Ali, hoşgeldin. Boğazdan haber alıyor musun?
Dostlar Teşekkür ederim.İşler acaip yoğunlaşmıştı ufak ufak bitiriyorum.Hafta sonu plan yok.Tekliflere açığım
Ersin abi, cumartesi kartal da deneme yapacağım yemli, pazar için planım yok ama hava kötü olacak galiba. Birlikte avlanabiliriz
Hb. Cihan alıyorum ara ara sarı yapıyor İstavritte açıkta ve dipte. Yani balık devam ediyor Sağol abi çok şükür bir sıkıntımız yok.
Vallaha kardeş olabilir ama bir konuşalım.Kartal yemli Kalkan peşinde koşacakmışsın galiba.Bende denemeyi isterim ama bakalım bizim tekne ortakları eğer başka plan yapmazsa olur ama konuşalım.
tamam abi, konuşuruz o halde. Ben kesin ctesi kartaldayim. bir aksilik olmazsa Isa abide gelecek. sende gelirsen muhabbetle karışık deneme yapariz. ben sana ozelden numaramı atarım