Sa ıyı aksamlar.yarın bende gelıyorum cıhan. Saat mevkı bıldırırsenız otobus mınıbus gelecem. Bostancıdayım. O tarafları pek bılmıyorum
cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar nasip olursa yarın sabah mekanda olacam katılmak isteyen olursa beklerim
cümleten hayırlı aksamlar görüyorum ki değişik değişik org lar var tam açık büfe olmuş burası herkese rast gele bende yarın benim mekandayım yani işte rast gele herkese
1. Resim balıkavı dostları olarak bizlerin balık tutma şekli 2. Resim olayı tamamen yanlış anlayanlar
abi saat ve yer söylerseniz tamam benim için birde gelirken almam gerekn lazım olan şeyleri bildirirseniz bana iyi olur
Ben öğleden sonra işlerim bitince gitmeyi düşünüyorum.Cihan daha önce gidecek galiba, bende gideceğimde arayıp geleceğim yeri sorarım. Birazdan gelir sorarız mekanı ve saati Aleyküm selam trakyalım, sen nasılsınmrsparkle Aleyküm selam Mustafa hoşgeldin...
S.a Dostlar yarin saat 12 gibi dragostaki büyük şehir belediyesinin sosyal tesislerinin arkasindan şansımızi deneyelim diyorum daha erkende gidebilirim belki ama Sabah netlik kazanacak. Katilmak isteyen dostları bekleriz.