gunaydin herkese. yarin kalkan org. iptal oldugu icin sansimi bugun deniyim dedim.sile gunluk guneslik yazdan kalma bir gun var.deniz carsaf gibi.bismillah diyip salladim oltalari denize.sozde hava kapali gosteriyordu.yarin imkani yok yagmur yagsin.kayda deger bisey olursa yazacagim.herkese rastgele
CÜmleten selamun aleyküm abiler arkadaşlar, herkesin keyfi yerindedir umarım.... Ben bugün karaköy tarafına geçtim çapari denemesi için, ama inanılmaz tatsızdı balık durumu ayrıca karaköy parkını isparka'a o bölgeyi otopark olarak daha fazla kullanabilmesi için peşkeş çekmek adına Valilik uyduruktan bir yasak çıkarmış, 5 günden beri o bölgede hesapta balık tutmak yasakmış bugün öğlen gibi zabıtalar geldi sivil olarak bu durumu dile getirdiler bizde usulünce onlara valilik yazısını getirin bizde uygulayalım dedik 1 saat kadar mal mal bekledi adi herifler bizde onları bekledik sonunda onlar çekilince bizde balık tutmaya devam ettik ama balık çok nadir geliyordu iki kişi yarın kilo balık falan alabildik ancak sonrada dönüş yoluna geçtik, geri dönüştede üsküdarda kısık balıkçılığa uğradım normal fiyatı 120 tl civarında olan Albstar 420 Bluefish kamış indirimdeymiş şubat ayı için 65 tl yede onu aldım, kamışın halkaları çok iyi görünüyordu fiıaytıda uygun olunca kaçırmak istemedim hafif bir kamış, aksiyonu 100-200 gr... İhtiyacı olan varsa uğrasın üsküdar kısık'a...
aleyküm selam abi yine güzel haberlerle gelmişin hoşgeldin giden herkese rast gele as hayırlı aksamlar aleyküm selam cengizim sanada rast gele inşallah kayda deeğer bişeyler çıkmıştır ellerine sağlık rast gele sağlık olsun sevaptır iyi etmişiniz birdahaki sefere rast gele cihan sağlık olsun daha iyiler rast gelsin yeni takımlar hayırlı olsun güle güle kullan
Ünal ne yaptınreeling son havadisler sende:thumb: Ersin hayırlı olsun kardeşim:thumb: Sabri hoş geldin
Hala dişli kovalıyorlardır sabri dişlihihi hihi Senden ne var ne yok tam iyileştinmi? Benim sabahtan beri başım ağrıyor banghead novalgın apranax ne bulduysam içtim nafile
Erkan abi Şilede canlıya rastlanılmadı, yemler olduğu gibi hiç bozulmadan geldi. Tadı tuzu yoktu. Ama böyle bir sonucu bekliyordum çünkü daha erken karadeniz için. Biraz ısınması gerekiyor, benim en son oradan balık aldığımda millet denize giriyordu. O yüzden 1,5-2 ayı var diye tahmin ediyorum. Bunlarda resimler ;