BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı geceler

2. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Aleykümselam,

Cümleten rastgele..

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

selamun aleyküm cümleten hayırlı hafatalar hayırlı günler gidenlere rast gele kalanlara rast gele bizlerede hayırlı işler bol güneşler

4. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Ersin, şimdi kameradan bakıyorum olta atanlar var, umarım tamamen çökmezler orayada.. zaten araçlar park ediyor oraya daha ne istiyorlar anlamadım ya, belediye de işin kolayında kapalı otopark yapacağına 2 araba daha nasıl sığdırırım hesabı yapıyor..

Yeni kamışın hayırlı uğurlu olsun kardeşim, umarım güzel balıklar avlarsın..

Bende bir tane 200+ kurşun atabilmek için almak istiyorum, elimdeki kamış up to 180gr, sonuna kadar hakkını veriyor, 175-180 gr kadar korkmadan atıyorum ama üstüne çıkmak gerekiyor bazen. fırsatım olursa aslında medex var bu ay sonunda onu bekleyeyim kısık fuara katılacak.

5. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Vural abi daha önceden bu siteden tanıştığımız bir abi, hatta hatırlıyor mu bilmiyorum ama Cengiz abide tanıyor kendisini, birkez bizim Katal sahilde istavrit avlamıştık 2012 haziran ayında yanılmıyorsam, önceki Anadolu Kartalları grubunuda biliyor... Vural abi bizim siteyede üye, amatör balıkçılıkla ilgili başka sitelerede üye fakat uzun bir süredir girmiyordu foruma... Kendisiyle uzun bir aradan sonra çeşitli çapariler konusu sayesinde tekrar konuşma fırsatımız oldu bende balığa gidelim dedim sağolsun kırmadı beni biraz dolaştık balık azdı ama muhabbet baya boldu...
    Hatta dün akşam Vural abide ( vuralturkmen) yazdı bu sayfada.... Dolayısıyla Vural abi ve Ersin abi birbirinden farklı kişiler...

6. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Hayırlı işler Sabri abi :) pazar günü sabahın 6,30 unda kalkıp işe geldim pöffff :D

7. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Fatih aga sabah saatlerinde olta atıyorlar yine orayı kolay kolay bırakmaz balıkçılar ama, zabıtalar öğlen gibi geliyor millette duruyor haliyle ondan sonra ordaki şerefsiz isparkçı sürekli bizlerin olta attığı yerlere araba park ettiriyor :mad: :mad: öğleden sonra birdaha bak oraların dolacağıını tahmin ediyorum... sadece denizcilik işletmelerinin duvar kısmı boş kalıyor orası ayrılmış bir alan olduğu için. ee orda da ancak yan yana 4-5 kişi olta atabiliir banghead işer karışacak orda ama cidden keyfi kaçmıştı dün :(

Ayrıca kamış için teşekkür ederim kardeşim, hoşuma gitti birde fiyatı uygun olunca kaçırmak istemedim, benim kamış aksiyonu 100-200 gr ama adam 170 gr dan fazlasını pek tavsiye etmiyoruz dedi yani senin şu anki kamışın gibi düşün :D senin alacağın yeni kamış bence şu an kullandığın kamıştan daha üstün birşey olmalı, eğer denk gelirsen indirime kampanyaya veya fuarda bişiler çıkarsa 250 gr kadar atarlı bir kamış al kendine mutlaka şahsi tavsiyem bu yönde olur :thumb:

8. sabriyazici

sabriyazici sabri

İyi sen günü bitirmişin ben şimdi çıkacam kendimi motive ediyorum :)

9. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
  10. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    :eek: :eek: Fatih çözdüm olayı, bu surf kamış değil yeni model mancınık :D alevli kayalar fırlatıyorsun bunla denizdeki düşman kuvvetlerin donanmasını çökertmek için :D

11. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    TSK envanterine kaydettirmek lazım bu sopayı :) Çok pis adam dövülür bunla..
    Harbi kıyıya yakın geçen motorları batırmak için üretilmiş de olabilir :) Beline güvenen kaçırmasın, bende bel fıtığı olmasa almışdım çokdan :D :D

12. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Günaydın arkadaşlar keyifli ve güzel Pazarlar...

Vural'ı ben de tanıyorum Ersin geçen sene Kartal da beraber olta atmıştık hatta seninle de orada tanışmıştık....

Bende kamış almak istiyorum Leventin aldığı kamıştan alıcam ama

13. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Günaydın abi.. Levent abi ne aldı ki?? ben de bakıyom şuan yüksek atarlı ama hafif, bütçeye uygun ama sağlam, boyu uzun ama kapalısı kısa, ilk halkası katlansın ama fuji olsun, şuan parçalı düşünmüyorum ama hoşuma giderse belki parçalı.. bu kadar yani çok bi özelliği olmasına gerek yok :)

14. vuralturkmen

vuralturkmen vural

Merhaba cengız nasılsın uzun zaman oldu gorusmeyeli nasıl bır kamıs almayı dusunuyorsun ? kamısa ayırdıgın butce nedır ? hedef balık ne olucak?

15. narmanzade

narmanzade MUSTAFA

S.A.

İyi tatiller.

16. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Aynen Cengiz abi tanıştığımız büyük gün o gündü, Senlede o gün tanışmıştık ne günlerdi bee :rolleyes: :)
    Cengiz abi Levent abinin spider surf kamışı ile atış yapma fırsatı bulmuştum geçenlerde karaköydeki yaptığımız avla, bence cidden çok güzel kamış ve atış esnasında insana güven veriyor... 100gr kurşunla çapariyi öyle uzağa yolladım ki geri çekerken iflahım kesildi o derece yani :D biraz daha araştır eğer Lineaeffe spider surf almak istersen senin dükkandan uygun bir fiyata alırsın bence güzel kamış :)

A.s. Mustafa abi iyi pazarlar, nasılsın ?

17. narmanzade

narmanzade MUSTAFA

iyiyim Ersin, sağol sen nasılsın?

18. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Bende iyiyim abi napalım balık durumları kesat bu ara pazar günlerini evde dinlenerek geçiriyorum :)

19. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Mustafa abi hoş geldin, epeydir görüşemedik :)

20. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Selamun aleyküm, herkese iyi pazarlar:)

Fatih kolay gelsin, ekmek parası herşeyden önce geliyor.
    Ersinim hatırladım arkadaşı, muhabbetimiz pek olmasada forumdan biliyorum.
    Merhaba Vural hoşgeldin, buralarda ve org.larda daha sık görmek isteriz sizi.:)

Bugün mekanda balık yokmuş, akıntı her zamanki gibi oldukça fazlaymış.Bizim taraflarda bu aralar pek birşey çıkmayacak gibi, belki karşı taraf ve köprülerde az da olsa balık çıkıyordur.