Abi siz birbirinizi çok seviyosunuz orası belli maşallah diyelim.Ama Pazar günü Sabri abinin maşallahı vardı uzaktaki bütün balıkları topladı 170 gram attı galiba ama gördüğüm kadrıyla her atışın hakkını verdi.Özellikle yolda trafik yokken :laughing:
Dar mesafeden atmaya alışmak gerekiyor, boğazda çok daha dar yerlerde var, zamanla kendini geliştireceksin elbette Yok o kadar yan etkileri yoktur, Aykutun ki mesleki hastalık
Bu bir uyarı mı tavsiye mi abi?:laughing: Öyleyse yanından hiç ayrılmamak lazım ama daha cevap yazmadı soruma.
eyvallah beni sizler var ettiniz :laughing: aykut abi hatun yanımda oturuyor es kaza yazıları bir görse varya 2. dünya harbi başlayacak ne oluyor sen kimi öpüyon diye :laughing: :laughing: :laughing:
İnşallah geliştireceğiz abi yardımlarınızla dar yerde atmak için önce genişte çalışmam lazım orası kesin.Abi birde şunu soracağım kurşunu ne kadr açmak lazım makineye kadar mı yoksa daha az mı? Tekniğe göre değişiyo mu?
levent boğazda pek kullanabileceğini zannetmiyorum bu stili anca farklı bölgelerde beklemeli avlarda deneyebilirsin
Atış mesafesini etkileyen bir çok faktör vardır Levent Kamış kalitesi ve boyu, misina kalınlığı, atış mesafesi, rüzgar yönü vs. etmenler vardır.Her avda mutlaka uzak atış, mutlak av ve başarı anlamına gelmeyebilir, hatta bazen ters bir etkiside olabilir. Yaban tv'de bir keresinde uzun atış yarışması seyretmiştim ve birinci olan şahıs 100 gr. kurşunu 178 mt. mesafeye atmıştı
adam bahseder ama okadar kolay olmuyor çalışmak gerekiyor ben denedim ve elimi denize sorabilirsin ne hale geldi
Evet abi o konuda çok haklısın balığın suyunu bulmak diye tabir edilen mesele sanırım senin açıkladığın durum.Ama mesela Pazar günü balık açıktaydı ve açığa atan arkadaşlar abiler balık aldılar.Bizim yanımızda bir arkadaş vardı adını hatırlayamadım şimdi Sabri abiyle sık sık konuştular arkadaş tekneyi vurmaktan bahsediyordu ve tekneye 10 metreye kadarda attığını gördüm.O mesafeden iyi av yaptı Fakat balığın yerini bilipte ulaşamamak gaz yapıyor abi :laughing: :laughing: :laughing: Kendi adıma 80-90 metre max atışımdır sanırım.
Doğrudur abi bende misina tutan parmağımda acı hissediyorum bazen zamanlama hatası Şu tek parmağa takılan parmaklıklar yararlı olur mu acaba diye düşünüyorum, sen ne dersin abi?
olmaz olurmu tabikide olur özellikle çok soğuk havalarda atarken cetvel etkisi yapıyor misina parmaklık kullanmak hem acı hemde kesilmelere karşı korur parmağı çok rahat deil ama amacını yerine getirsin yeter bana kalırsa