O kalabalıkta bire bir sohbet imkanımız fazla olamadı malesef ama bir dahaki sefere bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız.Keşke orada söyleseydin ya
İsa abi son bir ayda yirmi günden fazla av yaptım dün kolumda bıçak saplanmış gibi sancı vardı, bu gün ve yarın istirahat, çarşamba kısmetse devam.
Sağol abi ama orda kıyı ile yol arası mesafe azdı birde işi bilmeyince zorladım biraz galiba. Gelecek sefer arkası geniş bir yer bulursam yardımlarınla öğrenirim abi :thumb: Geçmiş olsun abi, balıkçılığın böyle yan etkileri var mı? Nelere dikkat etmek lazım?
sen öptükten sonra kimi öpersen öp ister kayın pederi öp ister aykut abiyi öp :laughing: :laughing: :laughing:
uffff pala bıyıklıdır oda valla tam sabrılık ben opunce sabrıyi nasıl da hosuna gıtmıstı ama kızmıs gıbı yaptı dımı cengızım
Geçmiş olsun Mustafa, kendine dikkat et. Eğer bir mani olmazsa bende gelmeye çalışırım Diğer atış şeklinde de boyna binen yük miktarı pek farklı değilki Aykutum Güzel kardeşim benimmrsparkle mrsparkle
inan benlik değil abide senin hoşuna gitti galiba ufff pala diye başladın :laughing: :laughing: :laughing:
olmazmı kardeşim var tabii sırt omuz kol ve boyun agrısı bol mıktardada sinir yapar insanda bazı insanlar ismi lazım diil(SABRİ):laughing: :laughing:
Tamam abi İsa abimde söz verdi kaçısı yok artık bu tekniğin Bu arada kaç metre civarı atış başarılıdır yada yaklaşık üst limit nedir abi senin canlı gördüğün ya da yaptığın atışlardan mesela?