Teşekkürler Sabrican, sen nasılsın inşallah eşkina haberleri gelir ve hep birlikte bir planlama yaparız. Yemeğe çıkıyorum, birazdan gelirim
İsa abi, buralarda bulsam o makinadan hemen alırım dediğin gibi, duacında olurum, pazar günü senin kullandığın makinayı hatırlıyorum dikkatimi çekmişti. Ama istanbulda malzemecilerde falan yok sanırım, birde benim kredi kartım falanda yok ve internetten alışveriş bilgim sıfır yani bildiğin net üzerinden ben onun alışverişini yapamam( ne kadar sorunluymuşum ) deniz abiye özelden mesaj attım genel olarak makina hakkında yardımcı olabilir mi diye. Şimdi cevap bekliyorum bakalım
Cümleten Selamunaleykum, Aliço reisi aradim, halini hatrını sordum malum epeydir foruma girmez oldu.. Raporlarini özledik işlerinin yoğunluğundan ava gidemiyormus.. herkeze selam söyledi üzerimde kalmasın
Aleyküm Selam Fatih ağa nasılsın. Aliço abinin iyi olmasına sevindim. Çok şükür iyiyim abi sen nasılsın. Benim hayinvalideye nazar değdirdin kadın el bileğinden ameliyat oldu bugün
Ersinim senin face yokmu? resimlerin var bende onlari nasil atim sana mail adresi filan ver bana.yatin şirketteki pc den gonderim?
Aleyküm selam arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz Ersin kardeşim, Denizle nasıl olacağının teknik detaylarını yüzyüze görüşürsünüz
selamunaleykum arkadaşlar cok güzel resimler ve paylaşımlardı pazar gününüz süper geçmiş aranızda olamadıgım ıcın çok üzgünüm bıraz rahatsızdım önce ERHAN abıden sonra hepınızden özür dilerim cunku hepınızı toplu halde gormek herzaman nasıp olmaz