Teşekkürler Deniz'im; Takımın yenilmesi ile ilgili yazdıkların için teşekkürler. Zaten kendimi üzdüğümden değil de kazansaydık sevinecektim. O eksik kaldı. Yoksa vız gelir tırıs geçer. Balık işine gelince siz İstanbul balıkçılığında benden tecrübelisiniz. Bekleyeceğiz bakalım. Bu arada da alışverişe devam. Süreç uzarsa iflas açıklamak zorunda kalacağım. Gene bir makina aldım, misinalar, bir kamış daha derken malzameci açacağım bu gidişle
Adaşım ne yapalım bekleyeceğiz.ama açıkçası balık yakalamayı çok özlüyorum. gidip balık alamayıncada malzemecilere serveti bayılıyorum. Bu arada yazmadım galiba Cuma akşam gittim Okuma Bluehawk makinayı aldım Cengiz Balık'tan. Tabi onu alınca makinaya sarmak için misina odur budur derken al başına belayı.
Teşekkürler dostlar, çok şükür bir yaramazlık yok. Balığa gidilemeyen bir hafta sonu nasıl geçer ki, çok alışmıştık her hafta gitmeye
Mecbur beklicez abi yapcak bişi yok, karaköydeki durumlarda kesattı birde sözde Karaköy parkında balık avı yasağı çıkmış Bu arada yeni makine ve yeni ekipmanlar hayırlı olsun abi, bol trofeli avlar :thumb: Aleyküm selam Cengiz abi ve İsa abi hayırlı akşamlar
Teşekkür ederim kardeş. Bol bol malzeme biriktirdim. Hele gelsin o balıklar ben ne yapacağımı biliyorum onlara mrsparkle
Ya dostlaar bir şey soracağım; Cuma günü şu meşhur Okuma Bluehawk makinayo aldım. Çok beğendim aslında makinayı. Ancak dün akşam yedek makaryı da doldurmak için kafayı çıkarınca gördüm ki ana dişlinin üzerinde kocaman bir dişli var ve bu dişli sert plastikten yapılmış. Bu problem çıkarmaz mı?
İsa siz ne yaptınız Cihan ile Kartal organizasyonu ne oldu? Cihan ile dün tlf da konuştum ama senden bahsetmedi katıldın mı?
İyiyim be abi çok şükür bugün bol bol çapari yaptım, Kartalda harcarız birlikte Sağolasın abi İnönü'deki son Derbi maçında Beşiktaş yüzümüzü güldürdü çok şükür , puan açısından çok bu açıdan daha önemliydi maç benim için Ama oyun neticesinde tabi, bugün biz yendik sonranki maçtada siz yenebiliriz
Ben derim ki arayı soğutmayalım balık olmasa da yine mekanda buluşalım kahvaltı yapalım buna değer bence