merhaba ersin, cengizde çalışan yıldıray bu sezon palamutta siizn makinayı kullanmış. çok memnun kaldığını söyledi. sorunun yanıtı sayılmaz ama ..
Ersin abi anladığım kadarıyla o büyük sert plastik dişli kalama ayarıyla alakalı bir dişli benim Surfblasterta da var ondan
Hoşgeldin Gürcan Abi Site diyor ki; yarın Gürcan Abi balığa gidebilir http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=35626&sty=m_menu Ersin Abi hayırlı uğurlu olsun, güzel seçim.. İnşallah güzel avlar yaparsın.. Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin Aleyküm selam İsa Abi, hoşgeldin O dişli Eos dişli dedikleri sistem olsa gerek.. Makinada problem çıkartmayacağı gibi gücünü de arttıran bir sistemdir..
Ersin abi, o gün işten biraz geç çıktım, telefonda da pek içaçıcı haberler gelmeyince gidemedim malesef... Şu sıralar marmarada balık avı çok verimsiz, Nisan ayına kadarda böyle gidecek gibi
Teşekkürler Deniz; İnşallah şu balıklar dönsün de biraz zevkimizi tatmin edelim hep beraber. Bu arada yeni işin hayırlı olsun. Allah utandırmasın
İsa abi ben yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta sonu pazar günü sahilde yürüyüşe çıktım havada iyiydi Pendik sahil tarafına indim Pendik burna doğru orada kuytu biryer vardı kayalıkların içinde orada dinleniyorken bir balık oynak yaptı kısa süreli kıyıya 10 mt fln uzaklıkta, karabatak mı diye baya bir gözledim kuşta çıkmadı su üstüne... Spinle falan denemek mi lazım sanki
merhaba denizcim çantamı hazırladım senden haber çıkmasını bekliyordum, sevindirdin beni sağolasın, yarın sabah suyunda biraz çalışırım. windguru'yu da kaydettim.
İsa abi ben yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta sonu pazar günü sahilde yürüyüşe çıktım havada iyiydi Pendik sahil tarafına indim Pendik burna doğru orada kuytu biryer vardı kayalıkların içinde orada dinleniyorken bir balık oynak yaptı kısa süreli kıyıya 10 mt fln uzaklıkta, karabatak mı diye baya bir gözledim kuşta çıkmadı su üstüne... Spinle falan yakın bölgelerde deneme yapmak isteyenler varsa eğer hem spor hem deneme yapabilirler
Lineaeffe Spider Surf 420 abi kamış şu an bu sitede indirimdeymiş abi ama Cengizden gidip almak daha mantıklı sanki : http://www.avmarketi.com/asp/product/132489/Lineaeffe-Spider-Surf-4-20-mt-220-gr-Surf-Kamisi
Cengiz sanırım Lebent aşağıdaki kamışı kullanıyor. Benim geçen ay aldığım ve Cihan ile İsa'nın kullandığı Lineafee surfmill kamışın halakaları dah akaliteli olanı http://www.avmarketi.com/asp/product/132489/Lineaeffe-Spider-Surf-4-20-mt-220-gr-Surf-Kamisi
Eğer oralarda otursam, tüm sahili karış karış tararım Ersinim Nedense o bölgenin balıkçıları yemli ve farklı tür balık avları konusunda muhafazakar davranıyorlar gibi geliyor bana
Al derseniz alıcam bu kamışı ne dersiniz.... Çok fazla ürün araştırıpta kafamı karıştırmak istemiyorum
Bu arada Lineaffee 420 Surfmil kamışı deneme fırsatım oldu.Kamışın en güzel özelliği çok hafif olması. Makina ile birleşince hakikaten yormadan atış ve çekiş imkanı veriyor. Ancak benim kamışta sanırım bir problem oldu. Makina takılan yerdeki aksamı sonuna sıkıştırdım ama makina sabitlenmemişti. Biraz fazla yüklenince de plastikten olan sıkıştırma halkası yalama oldu. bu konuya dikkat etmek lazım. o bölüm fuji ya da aliminyum gibi daha sert malzemeden yapılan ürünleri tercih etmek lazım bence.