Bu arada bizim siteye üye olan arkadaşlar, aynı isimle hazıroltaya da üye olduklarında, %10 indirim alıyorlar. Yani 160 liralık kamış, 145 liraya düşüyor uyandırmak istedim. bu arada fiyat çok iyi. balıkmarketimde 242 tl. http://www.balikmarketim.com/?urun-47608-Okuma-Salina-420-cm-Surf-Kamisi==100-200-gr-.html
Haydi Dostlar bende yatsam iyi olur.Herkese iyi geceler iyi uykular. Bol trofeli rüylar görüşmek üzere
sizlerede aleküm selam arkadaşlar hayırlı haftalar.. cümleten selamun aleyküm hayırlı işler hayırlı haftalar... Deniz kardeşim sana ayrıca hayırlı işler ve başarılar...
Yok abi sitedeki yani Cihanın aldığı salina teleskopik kamış, parçalı değil... Ama genel olarak iyi ve sağlam bir kamış olduğu yónünde... istersen cengiz balıkçılığı ara sor hem lineaffe spider hemde salina bulunuyo onlarda bakalım hangisini tavsiye ediyorlar ? eğer salina derlerse o sitedeki indirimden yararlanabilirsin ama son karar senin sonuçta
Tabi canım hafta sonu fırtına falan çıkar, kar bile yağar kalmaz bu hava Amann Cengiz abi çok mecbur kalmadıkça açma öyle konu, hem daha çok kafan karışır hem de malum bazı tipler var onlar dadandımı o tarz konulara ortalık savaş alanına dönüyor hihi hihi
Aman aman sonra Serdar abi kafamı allak bullak eder ben kararımı 2 kamış arasın da vericem artık onlarıda gidip bir yerinde görim ona göre bakıcam artık