yok be abıcım günüm günümü tutmuyorki ya azıcık ruzgar aldım gene şişmiş sag bagdemcık cok fena salgın varmış ve çift antibiyotık almadanda geçmiyor meret
Seninde benim gibi ağır geçiyor demekki kolay kolay hastalanmam hastalandığımdada bir ay sürer,antibiyotikle bol bol su içmeyi ihmal etme en önemlisi evde istirahatte tabiki yapabilirsen işin gerği oda zor gibi..
Yaramaz bir durum yok İsa hafta sonları cumadan izine cıkıyorum kadıköyde annemde kalıyorum,pazar akşamı arkadaşlar bırakıyor,kısaca stres atmaya gidiyorum hafta sonları,ınternet olmayıncada giremiyorum
Var mı bu hafta balık programınhooked Askerde evci kağıdım vardı, cumadan çıkar pazar akşamı dönerdim, aklıma o geldi birden Düz koşulara ne zaman başlıyorsun abi
Olmazmı abi sürekli program içindeyim ancak bir türlü dengeleyemiyorum. Sabriyi de özledim bu hafta içi onunda olduğu tekli günlerden birinde nasip olursa gitmek istiyorum. Hafta sonları malum havanın sanki bize kastı var. pazar günü hava poyrazdı su dere gibiydi. 220 gr kurşun havada yön değiştiriyor. Otomatikman suya girince de takılıyor. Ama hafta içi hem bomboş hemde hava daha güzel Vaktimi ayarlayabilirsem gitmeyi düşünüyorum abi.
Aynen benimkide o hesap hafta sonları evci'ye çıkıyorum Kısmetse haftaya düz koşulara başlıyacağım,tabiki doktor ne diyecek ona bağlı..
Bu İstanbulun havası yıllardır böyle, hafta içi güneşli hafta sonu bozukidk Sabrininde izinli olduğu bir gün hepbirlikte giderz inşallah Hayırlı geceler Trakyalım, kendine iyi bak.
Hayırlısıyla bir an önce sağlığına kavuşur, organizasyonlarımızda da yer alır, diğer arkadaşlarla da tanışırsın abi