İnşallah abi lodos ta bizim mekan daha verimli oluyor. Hava sıcaklığıda fark ediyor. Balık alma ihtimali de yükseliyor. Ancak poyrazda deniz çok karışıyor oltayı açığa atıyorsun bir bakmışsın kıyıya göndermiş ve takımlar gitmiş.
:thumb: Balığın verimli olması için mart ayınında cıkması lazım gibi geliyor bana geçen sene nisanda kulelide güzel istavrit ve sardalya almıştık Bende çapari imalatına başlıyayım bari geç bile kaldım ya bir kactane bağlamıştım seri üretime geceyim yarından itibaren
Selamunaleykum Abiler hayirli aksamlar.. herkez iyidir insallah.. hafta ici persembeye denk gelirseniz bende eslik edebilirim bu hafta.. Ali abi bu 220gr kursunu hangi kamisla atiyosun sen? banada lazim oyle bir kamis..
Çok şükür abi naptın bluetooth u? Cihan hoş geldin naptın trio yu en son avda beninkide uzun hava okumaya başladı
Eyvallah Fatihim hallettim o işi, bizim burdaki telefon bayiinden 15 tl. karşılığında aldım bluetooth'u:thumb:
Her zaman tembellik diyelim başkanım,erken emeklilik çok kötü birşey insanı tembelleştiriyor,onun için RABBİM kimsenin işini bozmasın hele hele bu yaşta..