cümleten hayırlı geceler olsun bana müsade kendinize iyi bakın yarın giden varmı bilmiyorum ama giden gitmeyen bütün herkesin işleri rast gelsin
Hayırlı geceler sabri:thumb: Banada müsaade yarın iş durumları var,balığa gidecek olanlara rastgele diyorum.reeling
Geçmiş mesajlara bakmamıştım abi, sen söyleyince gördüm. Çok teşekkür ederim. Afiyetle yiyecez :hungry:
Cengiz'im tebrikler bu yoklukta yinede dişlileri kandırmışsınız. İnşallah çok daha iyileri gelecektir. Kamış için ise geçmiş olsun. Genelde bende de aynı durum oluyordu. Kocaman kamış çantası aldım. Şimdi 5 kamış aynı çantada hasarsız dolaşıyor. En kısa zamanda görüşmek üzre
Sağol Ersin abi, bugün gittim Cengiz balikciliga ucretsiz uç parçayı değiştirdiler Bende bir çanta alacağım bu gidiste
cümleten hayırlı geceler olsun sağlcakla kalın Selamun aleyküm cümleten hayırlı günler hayırlı sabahlar
A.S dostlar hoşgeldiniz. Ben arada girip çıkıyorum. Sağolasın adaşım ne yapalım yeni haftaya başladık işte. Sen nasılsın? Dün gidip yeni kamışı denedinmi?
Cengiz abi hoşgeldin nasılsın ? Ersin abi dün gitmedim balığa dolayısıyla deneyemedim yeni kamışı yine dün hemen hemen bütün gün evdeydim ama yinede kendimi çok yorgun ve keyifsiz hissediyorum bugün, sanırım pazartesi sendromu idk
Al benden de o kadar. Pazar balığa gitmeyince böyle oluyor. Evde dinlenmek yaramıyor bize. Şeytan azapta gerek. Dün bütün ben de evdeydim, biraz başım ağrıdı dinlenmekle geçti yani. Ama yarmıyor pazartesi maalesef böyle. Birazdan görüşürüz dostlar