hoşbulduk kardeşim bu aralar biraz uzak kaldım forumdan, iyiyim çok şükür tezgahlarda balık izliyorum boş vakitlerimde
Sağol levent'im iş güç çok fazla bu aralar eve pestil gibi gelip erken yatmaya çalışıyorum Sen nasılsın yaramazlık yok değilmi?:thumb: :thumb:
Haklısın levent seninle bizim bölgeyi bir tavaf edemedik Benim iş durumlarının ve izinlerin tutarsız olması engelleyici sebeplerden biri. Bu yüzden bende evde sahte yapımına verdim kendimi bu aralar Yarın dinlenirim diyordum mesai çıktı Artık kısmet gerçekten levent inşallah en kısa zamanda diyorum maalesef
Abi daha emekliliğe çok var stres yapma sen ne zman müsait olursan haberleşir gideriz acelesi yok zaten bu ara balıkta yok
hayırlı akşamlar , aleyküm selam hg hayırlı akşamlar yok abi herkes buralarda devam abi boş durma el yapımı rapala çalışmalarının devamını bekliyoruz erkan abi hadi
S.a Ağalar, bugün mekanda öğleden sonra bir kaç saat takıldık. 3 tane dişli alabildik. İstavrit vardı ama bize kısmet olmadı. Olsaydı da alınacak gibi değildi. İki çino, bir sarıkaba ile geri döndük. Yeni aldığım kamışı kullanamadan arabadaki kalabalıktan kırdık Kırmadan hiçbir kamışımı kullanamadım şimdiye kadar
:thumb: Sabri hoş geldin kardeşim Benim sahteler olsa olsa el yapımı baklava olur:laughing: :laughing: :laughing: Aleykümselaaaammm gelmiş benim boğazın efendisi bee Cengiz'im hoş geldin bea:thumb:
Aleykümselam hoşgeldin kardeşim AS Cihan hoşgeldin, maşallah bu yoklukta güzel av olmuş tebrik ederim. Ama kamışa üzüldüm hiç olmazsa biraz çalışsaydın
Cihan geçmiş olsun kardeşim. Olsun cana gelmesin mala gelsin:thumb: Bu arada pasta yapmıştım sana beğendinmi:hungry: