Yaştan olsa gerek Sabrican, hep birlikte piknik havasında balık tutmayı o kadar özledim ki, hepsini brden yapasım geliyor. A.S Cihan, tekrar nice mutlu yıllara kardeşim, hep olmak ve kalmak istediğim yaştasın, kıymetini bil
AS hoşgeldin Cihan nice sağlıklı yıllara... hayırlı geceler abi. Banada müsade cümleten hayırlı geceler...
Valla Cihanım, hiçbir plan ve program yapmadım ama hazır balık yokken havalarda güzelken bir İzmit yapayım diyorum, bahar oralarda bir başka güzel
hayırlı geceler cihan kendine dikkat et iyi bak sağlıcakla kal saolasın abi hasta iken rapor almayan adam sağlamken mi rapor alıcak çok şükür halimize
Hayırlı geceler Levent. Haydi bakalım rastgele Cihan, eğer araç varsa Rumeli hisarını dene bence Merak etme, seni rapor alabilecek hale getirir Hüseyin abi:laughing:
abi önce o yürüsün de he birde bukadar sayfayı okusun cevap yazsın sonra görüşelim heralde önümüzdeki sezon yemliye yetişir inşallah :laughing: :laughing:
ya arkadaş çoğu zaman karıştırıyorum kim kimdir diye ya isimden ya imzadan tanıyorum şart koşucam bundan böyle lütfen herkes vesikalık resmini yüklesin özellikle tel de çok zor oluyor tanımak
Abi bu sigaradan Ali abi de almış sağ elinde normal sigara sol elinde bu elektronik bi ondan çekiyo bi öbüründen