cümlemize inşallah leventim bırak bu işleri kaçıyon demi yakalayamıyom nezamandır demirden korkmuyormuydun sen
Yakında değneklerden kurtulacakta, sen o değneklerden kurtulabilecek misin acaba Allah yardımcın olsun kardeş, yeterki iş olsunda çalış.:thumb:
Yanlız onu kullanırken kesinlikle sigara içmemen gerekiyor, ben henüz hiç içmedim yaklaşık bir haftadır.
bende seni özledim kerata cengizim az kaldı daha geçen isa abi ile konuşuyorduk şöyle güzel bir istarvit org yapıcaz hep beraber konu detayı isa abide ama senin çok çalışman gerekecek haberin ola yok öyle yatmak demedi deme
Niye çok çalışacak, adam zaten bütün hafta çok çalışıyor.Kahvaltıyı sen hazırlarsın, mangal işi bende:thumb:
Hep birlikte inşallah Aykutum:thumb: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Senin varlığın yeter Cengizimmrsparkle
abi sende org lar karıştı anladığım kadarı ile neyse sağlık olsun o da olur önce veya sonra pas yapma isa abiye sen kendi takımındaki balıkları ayıklamaktan fırsatın kalırsa ayıklarsın
S.A Cümleten, Doğum günümü kutlayan tüm dostlarıma teşekkür ve saygılarımı sunuyorum. Hepiniz varolun.