aleyküm selam abi hg tamam kardeş karşılaşınca anlatırsın duyum aldın galiba yarın ağır misafirler var o yüzden bizim izin işi yattı zati yoksa yarın boştaydım
şükürler olsun kardeşimde ben bu sene çözemedim kendimi bir gün iyi birgün hasta Allah beterınden korusun
Yarın bizim müdürün kızının nikahı var abi misafirler baya ağır olacak ben listeyi gördüm Allah yardımcınız olsun. Amin abi Allah sağlık sıhhat versin gerisi boş
ne iş ya herkes mahfoldu gerçekten bu sene Allah acil şifalar versin inşallah sana ve herkese gwçmiş olsun
Daha kesin değil Sabri Sen ne kadar nazlı birşey oldun son zamanlarda A.S Cengizim, şükür kavuşturana mrsparkle
olsa ne olur abi göz seçmiyor kulak duymuyor bir yandandan koltuk değneği bir yandan da bir saatte yazıyor sabaha cevap verirdi anca bukadar yazıya :laughing: :laughing: :laughing: ah hüseyin abi ah kulakların çın çın çın çın çınlasın emi :laughing: :laughing:
Hoş buldum abilerim. İsa abicim işler yoğun bu ara geç çıkıyorum biraz eve gel yemek ye bebeişle 2 dakika vakit geçir derken koltukta uyaya kalıyorum..