En azından burada ki muhabbet yorgunluğumu sildi süpürdü:laughing: :laughing: Herkese hayırlı geceler hayırlı cumalar arkadaşlar ben gider:thumb:
Eyvallah kardeş seninle muhabbet gerçekten çok keyifli Cümleten herkese hayırlı geceler ve cumalar, dualarınızda olabilmek dileğiyle, Allah gönlünüze göre versin.
Cümleten hayırlı akşamlar, Gördüm abi, anladım mevzuyu Serkan abi hiç bir şey gözüktüğü gibi değil bilmediğin çok şey var Hüseyin abi keşke balıkla uğraşmakdan foto çekememiş olsaydım cyrr balık yokki çekelim fotosunu abi foruma koyduğum foto google dan bulduğum fotodur yanlış anlaşılmasın Ali Rıza abim 2 adet ben 1 adet istavrit tuttum o kaar
kandırıkçı SABRİİİ :fencing: Ne bileyim Fatih bende Sabri mutlu olsun diye saf saf inandım,bu ay cıkmadan bu balık hayret dedimde,yinede iyi balık almışınız
Günaydın Millet, Hayırlı cumalar. Yorucu bir Adana seyahatinden sonra sağ sağlim dönebilmek süpermiş. Feriha'm için yorum yazanlara teşekkür ederim.
Cİhan hoşgeldin, sağsalim dönebilmiş olmana sevindim... Ayrıca doğum günün kutlu ve mutlu olsun, oltan hiç boş kalmasın :thumb:
Cümleten selamunaleyküm, ADANALI hoş geldin valla bende bir gitsem de şalgamından içsem şu adananın, bir kere gittim tadı damağımda kaldıydı yav
SAbah sen gel birlikte çapariye gidelim ŞAka biryana eğer arabam falan olsaydı malzemeleri alıp gelirdim yanına sabah kadar köstek bağlardık, artık kaç kutu iğne biterdi sen düşün :laughing:
Bilmiyorum valla yaa daha belli değil.. Eğer gidersemde asıl amacım yeni kamışı denemek olacak... Bir Karaköy parkı keyfimiz vardı onada çomak soktu ........................................................................ herifleri Şimdi çaparinin çalışabileceği bir yer bulmak lazım belki üsküdardan çıkıyordur istavrit falan idk
Ben hepinizin adına içmiş olayım bari şalgamı Şalgam kebapsız olmaz, ahhh ahh, keşke daha fazla kalabilseydim :hungry:
Ne güzel valla git Adanaya götür kebapları şalgamları sonrada yorucuydu falan ayakları Neyse afiyet olsun müdür :hungry: :hungry: