Hahh şunu bileydin harbiden stres yaptım valla Sahteler su görmeden ben terlemeye başladım gerçekten:laughing: :laughing: Hayırlı geceler sabri dinlenmene bak kardeşim benim:thumb:
Biz buna "Her horoz kendi çöplüğünde öter" diyoruz.:laughing: :laughing: Tamam işte biri senin diğeri benim kardeş Hayırdır inşallah, tam karabatak oldun bu aralar Sanada hayırlı geceler ve cumalar Sabrican
Ben en iyisi yıllık izine çıkayım daha seri olur Arkadaşlar yağma yok, bizim tayfadaki herkese bir adet yapacağım. Onun için sabır sabır Verdiğim sahteler ile balık tutanlar o balıkları bana havale etmeli Hanım ''çapari yapıp balığa gidiyorsun balık yok'' diyor Şimdi sahteleri yapıp balık olmazsa dışarda yatmak zor olur hani:laughing: :laughing: :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: koptum abi gülmekten.... Stres yapma abi, aceleye sıkıntıya girmene hiç gerek yok, senin canın sağolsun yeter ki... sahte yetişirse denk gelirse bizde senin yaptıklarını deneme şerefine ereriz birgün :thumb: benim için şart değil zaten, hatta sahteyi boşver senle birlikte avlanalım o yeter :thumb:
O zaman şöyle yapalım; senin sahtelerle tutulan balığın %30'unu sahte hakkı olarak sana verelim.Yani yaklaşık her yakalanan üç balıktan birini alırsın, uyar mı sana
Oldu üçün birini alıcam:laughing: :laughing: :laughing: Zaten benim sahteler ile birtane yakalama ihtimaline göre demiştim:laughing: :laughing:
Değerli balık avı dostları abiler arkadaşlar, bugünlük benden bu kadar Herkese hayırlı geceler, Allah rahatlık versin hepinize. Sağlıcakla kalın...
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Yahu nerden geldi aklına, hiç öyle düşünmemiştim. Hayırlı geceler Ersinim. En kısa zamanda inşallah Onur.:thumb:
Benim ki bakkal hesabı:laughing: :laughing: :laughing: Ersin kaç bakalım nereye kadar hayırlı geceler kardeşim:thumb: