öyle böyle deil abi noktayı bir bulduk ne sen sor ne biz söyleyelim at çek at çek abi sen nasılsın iyisin inşallah hemde ne döktük lüfer kadar olmasada ne yapalım keyifler iyi diyelim iyi olsun çok şükür hamd olsun bu günlerimize serkanım topla kndinide hep beraber dökelim çok uzak kaldık enson mekana geldin ama ben pert dim ozamanda bana şimdilik müsaade ilerleyen saatlerde kısmetse buradayım hüseyin abi de anca yazar zaten :laughing:
Selamun aleyküm, herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar Tebrikler Fatih, Sabrican ve Ali:thumb: Serkan hoşgeldin nerelerdesin sen
Çok şükür iyiyim Sabri,tuttuğunuz balıkları avlak yerinde şöyle bir fotolayıp kamereyla çekim yapıp,abilerinle kardeşlerinle forumdaşlarınla raporlayıp sunsaydınız nasıl olurdu diye düşünmedimde değil haniidk idk Sen gelene kadar yazdım Sabri,uğraş bakalım benimle az kaldı azzz :crutch: :crutch: Atıyorum bunları
A.selam İsa hoş geldin,nasılsın keyifler yerindedir inşallah Birikim yapmadan yazıyorum,hemen peşin peşin sonra yetişemiyorum hızınıza Sabri lafı attı gitti baksana hsy.abi anca yazar hesabıhihi
Çok şükür abi bir yaramazlık yok. Gerçekten baya bir hızlanmışsın, Sabriye gelince "Eceli gelen serçe" misali "baykuşun önünde hareket çizmeye" devam ediyor.
Aleyküm Selam İsa abim sende hıoşgeldin buralardayımda abi islerden dolayı pek kıpırdayamıyorum en kısa zamanda görüşürüz İnşallah özledim hepinizi
Bizde seni özledik Serkan, en kısa zamanda görüşürüz inşallah Aleyküm selam Ersin hoşgeldin, hayırlı akşamlar
Hoşbulduk Onur naber nasılsın ? Hoşbulduk İsa abi nasılsın ? beni soracak olursan her akşam rutin işler çapari bağlamaca yakın zamanda iki yeni renk organze dahil ettim çapari ekipmanlarıma, şimdi onlardan bağlıyorum... Birisi mavinin diğeride pembenin bir tonu ama güzel iş çıkaracaklar bu sezon eminim.. Hatta mavi olanları geçen hafta c.tesi denedim iş yaptı Allaha şükür
sagolasın Ersin çok şükür iyiyim tabiiki gideriz Ersin turna ayrı bir keyif turnayla boğuşmak sandala almak bambaşka sezonda gideriz kısmetse
İnşallah kısmet olurda hepbirlikte bir turna avı yapabilriz abi, hayırlısı artık... Bana biraz müsade bir iki takım daha bağlayacağım